"NAKON SVEGA MI JE SLAO PRETEĆE PORUKE..." Ispovest devojke koju je momak držao zatočenu i maltretirao danima u Obrenovcu

Novosti online

09. 09. 2023. u 14:21

ANA M. (36), brutalno je mučena danima u kući svog partnera Nemanje G. u Bariču, a mesec dana vodila se kao nestala. Ana je smogla snage i ispričala za medije kako je započela vezu sa monstrumom koji ju je unakazio, ali i detaljima koji stvaraju dodatnu sumnju da je on na nju gledao kao na trofej koji je morao osvojiti "kako bi dokazao da može da je ima, pošto je mrzeo njenog bivšeg verenika".

НАКОН СВЕГА МИ ЈЕ СЛАО ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ... Исповест девојке коју је момак држао заточену и малтретирао данима у Обреновцу

Foto: Društvene mreže

Kako je ispričala majka pretučene devojke čudno ponašanje je bilo kada bi ona obavljala poziv sa njom, dok se nalazi kod Nemanje kući.

- Ana me pozove, počnemo da pričamo neformalno, a on joj dobacuje šta da kaže. Odnosno šta sme, šta ne treba da mi govori. Nikako mi nije bilo jasno što joj to radi. Uhnodi je, ništa nije smela od njega da kaže. Ja njega nikada nisam videla, niti njegovu majku - priča Anđelka, majka zlostavljane devojke. 

Kako kaže, Ana M., njen dečko Nemanja G. je bio beskurpolozan u načinu zlostavljanja, a tražio je "nove načine" da joj nanese bol, iako za to kako kaže Ana nije bilo ni povoda.

- On je mene danima držao zatočenu u sobi na spratu. To je znala i njegova majka. Nisam mogla da pobegnem jer su se vrata zatvarala sa spoljašnje strane, a na ključ je bio kod njega. Nije mi dozvoljavao da odem do toaleta, a kada bi ulazio, konstantno bi me tukao. Sa sobom je nosio palicu olova,nalik policijskom pendreku i njom me tukao po rebrima, imala sam frakturu lobanje, problem sa desnim uhom, polomljena sva rebra, podlive po celom telu, modrice ispod oka... Kada bi završio sa batinjanjem onda bi nastavio torturu  brojnim šamarima, pa me gurne na pod i skače po meni svom težinom tela. Isčupao mi je više pramenova kose. Bila sam bespomoćna da mu uzvratim, tada sam shvatila, da on nije ono čime se predstavlja. Ja ga nisam znala takvog - otpočinje priču za portal Republika pretučena devojka.

Kakva je veza između Aninog bivšeg verenika i Nemanje, nikada nije uspela da sazna, ali kako kaže, nešto se sigurno desilo, i da je od tada počeo njegov prezir prema Aninom bivšem. Objašnjava da se desilo mnogo čudnih stvari od kada je nađen mrtav u svom porodičnom domu.

Foto: Printskrin/Društevene mreže

- Moj verenik je preminuo 28.juna, što je bilo jako čudno zatekli smo ga njegova sestra, teča i ja. Navodno je bio u pitanju srčani udar, ali bio je u klečećem stanju na kolenima, a sa rukama na stolu. Po čelu je imao modrice, krv je curela iz očiju.  Bio je sam u kući na Umci, i zadnje veče kada smo se rastali smo se kafiću. Ja sam otišla na svoju stranu, on na svoju. Kasnije sam saznala od drugara mog bivšeg verenika, a kasnije i od njega da ga nije podnosio, nikada mi nije rekao koji je razlog, ali videlo se da se nešto čudno među njima dešavalo. Nemanja me je kada smo ušli u komunikaciju, odnosno neku vrstu veze znao često da pita sa kim sam sve bila, a kada bi mu odgovorila, tukao bi me kao da je to nešto o čemu ne treba da se govori. Nikada mi nije bilo jasno zašto to radi. Bilo mi je neprijatno što slušam stalno od njega kako ga je prozivao - priča žrtva zlostavljanja.

Kako tvrdi, kontakt sa dečkom napasnikom otpočela je taj dan kada ga je zvala, mada su se prethodno veče sreli u prolazu.

- Uzela sam telefon mog verenika, i zvala sve redom, da obavestim šta se desilo, i da pozovem na sahranu. U njegovom telefonu bio je i njegov broj, tako smo i stupili u komunikaciju, a onda kasnije upoznali se na Adi. Tada mi je posle četri dana našeg viđanja ispričao kako se on jako vezuje brzo za osobe, i kako zna da voli, tada smo otpočeli vezu - priča Ana M.

Pretnje

Kada bi mu Ana rekla da njegove konstrukcije nemaju nikakvog smisla stalno bi govorio da poznaje mnoge kriminalce iz njenog kraja, kako kaže naša sagovornica to mu je bilo naročito bitno da on ima takvo društvo, da je on "važan čovek".

- On je meni nakon svega slao preteće poruke "da je skratio cev od puške, da će da krene za Zemun". Pisao mi je konstantno od srede do petka, tada je uhapšen. Ja mu nisam odgovorila ni na jednu poruku. Pokušavao je da me zastraši na svaki mogući način da ga ne prijavim, ali pravda je dostižna. Nakon toga mi se javila njegova drugarica, da hoće da priča samnom - priča Ana M. 

Oteo i bacio prstenje devojci

Monstrum koji se danima iživljavao nad nesrećnom devojkom mislio je da su dva prstena koja je sama sebi kupila bili pokloni od bivšeg dečka pa ih je bacio.

- Jedan je bio crne boje, a drugi žute. On bi uvek pitao da li je to prsten od mog bivšeg verenika, a zvao ga je "mrtvac", i ako sam mu  mnogo puta objašnjavala da to nije prstenje od njega, nije me slušao već mi ih je oteo, i bacio ne rekavši mi zbog čega. Uvek je imao te konstrukcije, da ga pomene u svakoj mogućnosti, i da me proziva zbog toga, iako je to bilo moje prstenje koje sam sama sebi kupila.

Majka manijaka ceo dan plače

Kako je ispričala Ana, monstrum se slično ophodio i prema rođenoj majci.

- On je i nju tukao, mnogo puta mi se žalila, kaže da ju je gurao, udarao peškirom po glavi. Ona je ona tražila lekove, stalno, sedela u kući i plakala, mnogo ga se bojala, zato nije ni smela da me spasi. Ona nigde ne izlazi, zna kako se ponaša njen sin, ali verujem da bi možda nešto i preduzela da učini da je nju mogao neko zaštititi, verovatno je to nije smela da učini zbog straha. Jednom i kada je policija dolazila na vrata da me nađe, ona je slagala i rekla da nismo tu da smo otišli na vikendicu - zaključuje Ana Miketić žrtva nasilja za portal Republika.rs.

BONUS VIDEO: KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)