ERVIN Ć. (1988), preminuo je noćas nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u cetru Priboja pretukao sugrađanin Igor A. (1995), inače pripadnik Specijalne policijske jedinice u Beogradu.

maniks

21.05.2023. 14:39

Koji je uzrok sukoba , ko je koga prvi udario , da li su ranije imali nesuglasice....ima puno pitanja a odgovora trenutno nema. Posle toga treba dati komentar.

Djomla

21.05.2023. 15:05

@maniks - Poznajem stradalog, moj licni prijatelj iz detinjstva, covek koji ni mrava nebi zgazio, on je tu, koliko sam saznao pokusavao da smiri strasti izmedju ubice i drugog lica i zbog toga dobio bokserom u potiljak... Covek je ubijen a ti trazis razlog svadje i rasprave, i pokusavas da opravdas ubicu,strasno!

Lana

21.05.2023. 14:57

Dragomir, i svi ostale sudije, isuvise brzo sudite. Neznamo sta se dogodilo, valjda ce istraga pokazati, i posle istrage mozemo "suditi". Mozda je ovaj policajac branio drzavu.

Pribojac

21.05.2023. 16:08

Bio sam očevidac ovog zločina. Apsolutno nikakvog razloga nije dao čovek koji je stradao. Sam je izašao i stao je pored jednog lokalnog klošara (jer je tu samo mesta bilo) U jednom trenutku je klošar počeo da razbija a dotični "specijalac" je hteo njega dal da izbaci il da ga bije, ovaj nesrećni čovek je pokušao da smiri sve prisutne a epilog se ubistvo, . Samo da napomenem a to ce i policija na snimku videti, nabildovani specijalac je celo veče tražio kavgu, ponašao se kao nadrogirani član obezbedja!

realan

22.05.2023. 17:34

Osnovno pitanje je kako je ovaj ubica prosao psiholoske provere da radi na mestu policajca i to jos u specijalnim jedinicama? Pre je policija za primanje u svoje redove ispitivala ceo komsiluk o osobi i kakva mu je familija do desetog kolena.Sada je dovoljno pred komisijom uraditi dvadeset sklekova.Zato sad umesto da nas cuvaju mi se moramo cuvati od njih.

Gszda

22.05.2023. 21:39

To je vec i vrapcima poznato da se u tim takozvanim specijalnim jedinicama nalaze seljaci koji nisu imali petlju da budu krimosi ,pa se kriju iza znacke i uvlace se krimosima...isfrustrirani i iskompleksirani sto posto