"GALINKA LEŽI, MORAM DA ZOVEM HITNU POMOĆ" Osumnjičeni za ubistvo žene sam pozvao pomoć, komšije tvrde - "Tu je stalno bio neki lom" (FOTO)

S.Babović

09. 05. 2023. u 13:10

R. J. (51) iz Jagodine preminula je u Opštoj bolnici u Kruševcu od zadobijenih povreda nastalih posle više udaraca po glavi, poslednja su saznanja iz istrage ubistva koje se dogodilo na periferiji Ćićevca.

ГАЛИНКА ЛЕЖИ, МОРАМ ДА ЗОВЕМ ХИТНУ ПОМОЋ Осумњичени за убиство жене сам позвао помоћ, комшије тврде - Ту је стално био неки лом (ФОТО)

Foto: S.Babović

U policiji u Kruševcu potvrđeno je da su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu uhapšeni rođaci M. Đ. (60), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca.

Foto: S.Babović

Milašin rekao - "Galinka leži, moram da zovem hitnu pomoć"

Kako saznajemo, partner ubijene Galinke J. Milašin Đ. sam je pozvao hitnu pomoć od komšija i rekao da njegovoj partnerki nije dobro, svedoče meštani Ćićevca gde se dogodilo ubistvo.

Foto: S.Babović

- Tu je stalno bio neki lom, uvek neki neredi, braća su umela da se potuku, napadnu jedno drugog drvenim motkama i kocem, pa da svi idu sa kopčama - pričaju za "Novosti" meštani Ćićevca.

Podsetimo, M. Đ. (60), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca se sumnjiče da su sinoć u domaćinstvu M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu pedesetjednogodišnjoj ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi - potvrđeno je u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Kako su „Novosti“ ranije objavile, na osnovu nezvaničnih saznanja, udarci, koji su se ispostavili kobni, naneti su žrtvi drvenim trupcem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu