POTRESNA SCENA ISPRED ŠKOLE "VLADISLAV RIBNIKAR" NA VRAČARU: Majka tražila ćerkicu na spisku ubijenih i povređenih - desilo se ono najgore

M.Š.

03. 05. 2023. u 13:12

POSLE pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru nastala je prava drama, jer su roditelji pokušavali da saznaju šta je sa njihovom decom koja su u trenutku masakra bili na nastavi.

ПОТРЕСНА СЦЕНА ИСПРЕД ШКОЛЕ ВЛАДИСЛАВ РИБНИКАР НА ВРАЧАРУ: Мајка тражила ћеркицу на списку убијених и повређених - десило се оно најгоре

Foto: M.Š.

Naši reporteri, koji su na licu mesta, zatekli su jednu majku, čije su dve ćerke bile u školi. Na trenutak je odahnula kada je iz zgrade izašla mlađa ćerka, ali starije nije bilo. Kako su minuti prolazili, tako je rasla neizvesnost i strah da se dogodilo najgore.

Ovoj majci se slošilo pa je odvedena u obližnji kafić da se osveži, a ispred škole je ostala baka učenice. U medijima se zatim pojavio i spisak sa inicijalima nastradalih i povređenih đaka. Ispostavilo se da je jedna od dve devojčice iz ove porodice žrtva masakra. To je majci potvrđeno i kada je otišla u MUP.

Foto: M.Š.

Foto: M.Š.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)