DECA UBIJENE ANE VOLŠ TRI MESECA U PRIHVATILIŠTU: NJena majka Milanka ih nije čula - ne zna koliko pate za majkom

Novosti online

11. 04. 2023. u 22:37

MILANKA Ljubičić, majka Ane Volš, za čije ubistvo je u Americi zvanično optužen njen suprug Brajan Volš, kaže za medije da su njeni unuci i dalje u prihvatilištu u Masačusetsu.

ДЕЦА УБИЈЕНЕ АНЕ ВОЛШ ТРИ МЕСЕЦА У ПРИХВАТИЛИШТУ: Њена мајка Миланка их није чула - не зна колико пате за мајком

Ana sa majkom Milankom, Foto Privatna arhiva

Starateljstvo nad Aninim i Brajanovim sinovima, uzrasta od 2, 4 i 6 godina preuzelo je u januaru Odeljenje za decu i porodicu iz Masačusetsa u SAD nakon što su u roku od nedelju dana praktično postali siročići i oni se više od tri meseca nalaze u ovoj ustanovi.

Milanka navodi za medije da ne zna da li će brigu o njenim unučićima preuzeti njena druga ćerka koja sa porodicom živi u Kanadi.

- U velikom je poslu i nismo se dugo čule - kaže Milanka i dodaje da ona nema kontakt sa domom u kom se njeni unuci nalaze jer ne zna engleski jezik, prenose mediji.

Inače, Milanka je nedavno izjavila da se njena druga ćerka rešava problem papirologije i pitanje Anine imovine, kako bi je sačuvala za Aninu decu u slučaju da se ona ne pojavi.

- Ja ne pratim novine apsolutno. U njima ima svega i svačega - kaže Milanka.

Rekla je da čeka da dobije zvanične informacije i da ne zna u šta da veruje.

Milanka je krajem januara bila na razgovoru u Ministarstvu spoljnih poslova, kada je potpisala zahtev za pribavljanje zvaničinog izveštaja o nestanku njene ćerke u SAD, kao i svih potrebnih dokumenata u vezi sa time. Navodi da još uvek nije dobila ova dokumeta.

Podsetimo, Ani Volš izgubio se trag u novogodišnjoj noći, nakon što je doček proslavila sa suprugom Brajanom i prijateljem u njihovom porodičnom domu u Kohasetu. Njihovo troje dece bilo je u krevetu oko 20 sati. 

Brajan je izjavio da je njegova žena u ranim jutarnjim satima rekla da mora da se vrati nazad u Vašingoton, gde je živela tokom radne nedelje, jer su je zvali sa posla, kao i da je rezervisala prevoz do aerodroma. 

Anin nestanak najpre su prijavio njen poslodavac 4. januara, a potom je istog dana to učinio i njen suprug Brajan. 

On je nekoliko dana kasnije uhapšen zbog ometanja istrage, jer je policija utvrdila kuda se kretao, a što je on izostavio da im kaže. Brajan je, naime, 2. januara u jednoj prodavnici kupio sredstva za čišćenje u iznosu od 450 dolara.

Sredinom istog meseca je osumnjičen da je Anu ubio u podrumu kuće, raskomadao njeno telo, a delove bacio na deponiju na kojoj se otpad reciklira. Anino telo nije pronađeno.

Na ročištu koje je potom održano Brajan je negirao krivicu. Tužilaštvo je iznelo prikupljene dokaze, među kojima su i 20 jezivih pitanja koja je Brajan pretraživao d 1. do 3. januara na internetu, preko sinovljevog ajpeda, a koja se tiču rešavanja ljudskog tela. U podrumu kuće pronađen je krvavi nož.

Takođe su u kontejeneru na deponiji, koja se nalazi u blizini kuće Brajanove majke, pronađene Anine stvari i deset kesa u kojima se nalaze predmeti na kojima je bila krv i tkivo Ane Volš.

Brajan će se pred sudom naći 27. aprila. Optužen je za prvostepeno ubistvo, ometanje istrage i "nepropisno prenošenje tela".

(SD)

BONUS VIDEO:

TRAMP NAPUSTIO SUDNICU: Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!