"VIDELA JE PETRU KAKO LEŽI KRVAVA I GUŠI SE, A ONI SU JE POSMATRALI" Potresna ispovest rođaka Petre (2) iz Zaječara koju je ubio očuh

Novosti Onlajn

06. 03. 2023. u 18:29

BRUTALNO ubistvo Petre Vladulović, koja je imala samo 2 godine kada ju je pre dve nedelje, kako se sumnja, očuh Miloš Nikolić (26) udarao po glavi i telu dok nije prokrvarila i pala u nesvest, a njena majka Jelena Todorovska (24) sve posmatrala u iznajmljenoj kući u Zaječaru, rasplakao je i zavilo u crno celu Srbiju.

ВИДЕЛА ЈЕ ПЕТРУ КАКО ЛЕЖИ КРВАВА И ГУШИ СЕ, А ОНИ СУ ЈЕ ПОСМАТРАЛИ Потресна исповест рођака Петре (2) из Зајечара коју је убио очух

Foto: Fejsbuk/N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Saslušanja svedoka počinju ove nedelje u tužilaštvu u Zaječaru, a kako se saznaje, izjave će dati otac Nemanja, tašta Mirjana, Jelenina sestra Tamara i brat Stefan.

Tim povodom, stric ubijene devojčice Ljubinko Vladulović je kroz suze, rekao da se porodica nada da će sve biti uskoro gotovo i da će zločinci biti osuđeni na maksimalne kazne.

- Nije trebalo ovako da bude... Nije dete trebalo da ode nedužno.. Moj bratanac Nemanja, Petrin tata, nije više isti čovek. Promenio se, plače noću, žao mu je što nije uspeo da uzme i Petru od Jelene, kao što je uspeo da uzme starije dvoje Dunju i Dušana. Svaki dan idemo na groblje, sedimo i plačemo... Šta da radimo - kaže Ljubinko i kroz plač moli da se istina istera do kraja.

- Jelena nikad nije bila uz decu. Stalno je imala druge muškarce, moj Nemanja je to znao i jednom joj je oprostio, zbog dece... Ona je posle opet otišla s drugim, ostavljala decu same, mi smo se brinuli o njima. Uzela nam je Petru, nama je nisu dodelili, jer je, kako su nam rekli još mala i treba da bude sa majkom. Odnela je sa tim Milošem. Mi nismo znali šta se tamo dešava... Nismo išli u kuću kod njih. Išla je Jelenina rođena sestra Tamara. Ona je i našla Petru kako leži, bila je sva modra, krvava, razbijene glavice, gušila se... Miloš i Jelena su bili unutra, gledali u Petru takvu, Tamara je zgrabila Petru i potrčala sa njom u bolnicu. Tada je Jelena potrčala za njom, uzela joj Petru i odnela u bolnicu. Tamara je kod njih došla sa svojim detetom u posetu, kada je videla Petru, podigla je i pojurila, svoje dete je ostavila tu koliko je bila van sebe od svega. Pokušala je da je spasi, ali kasno... Da nije potrčala, verovatno malenu niko ne bi odneo u bolnicu - plače Ljubinko i pita se kakva je to majka koja je to mogla da dopusti.

- Ja ne znam šta je to. Ona još štiti tog Miloša i dalje, a dete joj ubio. Tašta Mirjana, Jelenina majka je bila ovde kod nas, napala Nemanju, još da se svađa sa njim kako je on ovakav i onakav, a njena ćerka pustila dete da mu ubiju. Miloš je Dušana, starijeg sina udarao, ali nismo mogli da zamislimo da ovo može da se desi. Jednom je Jelena došla ovde s Petrom koja je bila u modricama, pitao sam je od čega joj je to, kaže, pada, udara se, mala je... Da sam tada samo znao... Još je Jelena išla i pričala da je moj Nemanja bio nasilan i to kada je uhvatio u drugoj prevari, ocrnila ga ni krivog ni dužnog. Svi su to pisali, a to nije tačno! Svi ovde znaju, celo selo kakva je... Svi mogu da kažu - jada se Ljubinko.

Navodi da je posle ubistva svoje unuke išao kod komšija koji žive pored kuće u kojoj se dogodio zločin i da su mu rekli da su ih viđali da se svađaju, pa posle ljube i mire.

- Niko nije hteo da se meša. Videli su i čuli i svađe i plakanje, čuli su i Petru kako plače, ali niko ništa... Rekli su mi, oni su tako stalno, pa ih posle vidimo idu grle se i ljube... Strašno... Posle mi jedan bivši policajac, komšija njihov kaže da mu je Miloš oteo psa i mučio, ali da je uspeo da ga nađe i spasi - priča stric i za kraj opet ponavlja da želi samo da se istina sazna.

BONUS VIDEO: SABLASNA TIŠINA - Tragedija u Bulevaru oslobođenja

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere