"ON JE KRAO ŠTA JE STIGAO, STALNO SU SE SVAĐALI" Komšije otkrile kakav je ubica koji je presudio ženi sekirom i šta je prethodilo tragediji

J. L.

15. 02. 2023. u 14:31

DUGOGODIŠNjE razmirice između Miroslava Pointeka (45) i Marije J. (65) iz Donjeg Tavankuta kulminirale su tragedijom koja je potresla celo subotičko selo.

ОН ЈЕ КРАО ШТА ЈЕ СТИГАО, СТАЛНО СУ СЕ СВАЂАЛИ Комшије откриле какав је убица који је пресудио жени секиром и шта је претходило трагедији

foto:J.L.

Posle jedne od svađa, pre desetak dana, sumnja se da je Miroslav dva puta sekirom udario Maru, koja je od zadobijenih povreda izdahnula na licu mesta.

Miroslav je njeno beživotno telo zakopao u kući koja je inače Baptistički molitveni dom, u kojoj je Mara živela i održavala ga. Komšije pretpostavljaju da je sam nazvao policiju jer nije mogao da se nosi sa grižom savesti.

- Znala sam da je čujem kako viče na njega i tera ga iz kuće. On bi onda došao u njegovu porodičnu kuću, udaljenu samo 50-ak metara, ali bi se ponovo vraćao kada bi ga zvala - priča nam prva komšinica.

- Ona je primala socijalnu pomoć, a on radio kod jednog privatnika, bio je redovno prijavljen. Davao joj je novaca kada god je trebalo. Ona je bila konfliktna, ni sa kim se nije dobro slagala, čak ni sa najrođenijima. Šta se desilo tad među njima to niko ne može znati.

Mara i Minja, kako ga je od milošte zvala, bili su u vezi oko dve decenije. Oboje su pre toga imali brakove, ali ne i decu.

- Da vam kažem iskreno, on je bio problematičan jako. Krao je šta god je stigao, šta oči vide to ruka ukrade. Svađali su se i mirili. Rastavljali i sastavljali. U svakom slučaju, strašno je što je sve ovako završeno - dodaje Tavankućanin predstavljajući se kao Kiralj.

Beživotno telo Marije J. pronađeno je juče, a Miroslav je odmah priveden i kako saznajemo, u policiji je priznao šta je u radio. Određen mu je pritvor od 48 sati posle čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

BONUS VIDEO: UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ - Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!