MAJKA ANE VOLŠ DOBILA POZIV IZ MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA: Evo šta su je pitali

Novosti onlajn

21. 01. 2023. u 14:18

MILANKA Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš koja je nestala 1. januara u Kohasetu u Masačusetsu, a za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Brajan Volš, bila je danas u Ministarstvu spoljnih poslova na razgovoru povodom nestanka njene ćerke.

МАЈКА АНЕ ВОЛШ ДОБИЛА ПОЗИВ ИЗ МИНИСТАРСТВА СПОЉНИХ ПОСЛОВА: Ево шта су је питали

Foto: Privatna arhiva/Jutjub/CBS Boston

Milanka je navela da su je iz Ministarstva pozvali sinoć, a da je na razgovor otišla danas u 10 sati, kao i to da je razgovarala sa veoma stručnim ljudima, koji su sarađivali, te da je razgovor dobro protekao, prenosi 24sedam.

- Stavili su na papir ono što bi želeli da potražuju od američkih vlasti i ja sam to potpisala - kaže Milanka za 24sedam i dodaje da sada očekuje da dobije zvanične informacije.

Navela je da vesti o slučaju njene ćerke "odavno ne čita", te da nije ispratila ročište svom zetu, Brajanu Volšu, koji je osumnjičen za Anino ubistvo. Navodi da ne veruje da se to dogodilo.

- U mojoj glavi se ništa nije promenilo i nije mi još uvek došlo do mozga. Ja ne verujem u to, s obzirom da znam kako su funkcionisali - kaže Milanka.

NE IDE U AMERIKU

Milanka kaže da nije u mogućnosti da otputuje u Ameriku zbog zdravlja i jezičke barijere, a da ne zna da li će njena druga ćerka koja živi u Kanadi otputovati.

Podsetimo, prepiska Ane Volš sa majkom od 25. i 26. decembra prošle godine objavljena je u medijima. Ana je tog dana pitala Milanku da li može da dođe sutradan za Vašington i ostane dva meseca, jer se Brajan i ona ne slažu oko dece, ali su na kraju to odložile za februar.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ODREKAO SE TITULE! Novak Đoković objavio gde i kada igra do kraja 2023. godine