"VEČERNjE novosti" su došle u posed snimka nadzorne kamere na kom se vidi ubistvo mladića Miloša Stojanovića ispred restorana na Adi Huji, nakon dočeka Nove godine 1. januara 2019. godine.

Sudija Dred

24.10.2022. 21:20

Osuđen za ubistvo iz nehata????? Auuuuu zemljo Srbijo ??? Kakav blam,kakva farsa...Pa ako je ovo bilo iz nehata,onda svaka čast...Pa ovo je ubistvo sa predumišljajem,iz aviona se vidi..Ja bih mu dao 40 godina,da ne trepnem bre ????

Karic Zeljko

24.10.2022. 22:33

Nije sudstvo jadno! Jadni su oni koji sude i uzimaju novac za tako sramne presude!!! Ali neka,i njima će biti sudjeno, ovaj zivot je samo prolazna stanica...ološ u pravosudju

Predragm

25.10.2022. 01:04

Covek je vrbovani clan bie koji ubija za njen racun i zati je dobio samo 8 godina iako postoji snimak. I sada je trebao da ubije Ililca imao bi alibi da je u zatvoru. A nije ga ubio zato sto se na snimku vidi da su naisla 2 coveka koja su pomogla Lilicu. Bia je prenela da su ta 2 coveka pomagaci i koji uklanjaju trag sto je laz.Hoce da ih zaplase da nebi svedocili.

Srdjan

25.10.2022. 04:19

Totalno nerealna presuda, pa samo za nosenje oruzija bez dozvole je kazna od godinu do dve dana a jos kada je oruzije upotrebljeno za ubistvo kao sad.. Fakticki on je dobio izmedju 6-7 god kao da je u saobracaju ubio nekoga. Iole ko se razume vidi se da je ovo tesko ubistvo za 20 godina. I posle kazu bezbedan si u Srbiji a bezmozgovic dodje upuca nekog i sa 8 god kazne izadje za 3-4 god pa gde ovo ima? U Srbiji je sve korupcija mesto da te Policija stiti oni te daju na tacni ako za to ima potrebe da bih uzeli koji dinar vise svoju porodicu obezbedili. Mnogo smo los narod ne svi ali od davnina plivamo u korupciji kriminalu i bahatosti.

srbo

25.10.2022. 07:38

Za oružje treba 15 godinica kazniti.a za ubistvo doživotna,naravno za presudu treba sudiji "čestitati" otkazom i zabraniti da se bavi pravoduđem.pravnika imamamo i advokata najviše na birou.

Alex

25.10.2022. 09:09

Uđeš do pola u auto i pucaš u glavu čoveku, i to je nehat??? Po kom to članu zakona?! I niko nije pomislio da je sudoja za ovo dobio pare?!

Lepe price

25.10.2022. 09:26

Osim lepih prica sa vrha o postenju nista se nije promenilo, samo je politicki vrh nasao nacin da korupcija i ruka ruku mije se nastavi. Taj sudija ima svoje klijentele njega niko ne diira jer sluzi nekom na vrhu. Ruka ruku mije. To je tako kad zivimo od lepih prica. Tu su i mediji da sakriju i prikazu u drugacijem svetlu sve a i narod koji sve gleda onako sa tupim poluotvorenim ustima. Sve radi kao i uvek. Jer vrh nije ko neki? To ke sve sto znaju da urade. Nisu oni ko neki a neki su isti ko oni.