UVIĐAJ JE BIO STRAŠAN, SCENE JEZIVE Komšija čoveka koji je ubio dete priča o užasu koji je video u stanu: "Povraćao sam šest puta"

Novosti online

05. 10. 2022. u 11:12

"Uviđaj je bio strašan, scene su bile jezive. Povraćao sam šest puta. Tragedija je velika", kaže komšija policajac koji živi u zgradi gde je monstrum Marko B. (35) ubio svoju dvogodišnju ćerkicu, a potom izvršio samoubistvo.

УВИЂАЈ ЈЕ БИО СТРАШАН, СЦЕНЕ ЈЕЗИВЕ Комшија човека који је убио дете прича о ужасу који је видео у стану: Повраћао сам шест пута

Foto: Novosti

Dan nakon stravičnog ubistva u Vršcu komšije i poznanici ubice Marka B. i dalje ne mogu da dođu k sebi zbog tragedije koja se dogodila u njihovoj zgradi. Komšija je bio na uviđaju nezapamćenog zločina i kratko je rekao da je tragedija velika.

- Uviđaj je bio strašan, povraćao sam šest puta - rekao je on za "Blic".

Kako kaže, ubicu je video svega tri puta možda.

- Izgledao je kao dobar, čak fenomenalan lik, fakultetski obrazovan, nikada nije pokazivao neke znake da će ovo da uradi. Živeo je ovde malo, ali čini mi se da je više vremena provodio kod svog oca - rekao je komšija.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se juče oko 14 sati u stanu u Vršcu. Prema prvim informacijama, otac je ćerku udavio, a potom se obesio. Uviđaj na licu mesta trajao je do večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade svedočili su potresnim prizorima.

- Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dete“. Ovo je nezapamćena tragedija - rekli su očevici.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

- Oni su bili u procesu razvoda, koliko sam čula, tako nju u zadnje vreme nismo ni viđali. On je tu bio sa ćerkom. Kad smo danas videli policiju nismo mogli ni da pretpostavimo da se ovako nešto dogodilo. Svi smo u šoku, jadno dete... - kažu uznemirene komšije.

Zločin koji se dogodio zaprepastio je i Markove kolege iz Gradske uprave gde je bio zaposlen.

- Ne znam šta da kažem... Nažalost, Marka i njegove devojčice više nema... Mnogo sam se potresla, a i verujte mi, svi mi koji smo ga poznavali. Bio je divan i kulturan mladić, izgledalo je kao da je živeo za porodicu i ćerku – kažu oni.

Prema nezvaničnim informacijama, Marko i Suzana bili su u procesu razvoda, I ona ga je navodno prijavila za nasilje u porodici i to je bio glavni razlog zbog kog je želela da se razvede od njega.

Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju majke, odredio da otac viđa dete.

BONUS VIDEO: UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)