TUKAO MAJKU DO SMRTI? Komšije kažu da je uhapšeni Beograđanin bio povučen - Nikada ranije nije pravio probleme

A. V. V.

02. 10. 2022. u 07:00

BEOGRAĐANIN Đorđe M. (26) uhapšen je juče zbog sumnje da je ubio svoju majku D. M. (61) u stanu u prestoničkom naselju Voždovac.

ТУКАО МАЈКУ ДО СМРТИ? Комшије кажу да је ухапшени Београђанин био повучен - Никада раније није правио проблеме

Foto: Privatna arhiva

Prema prvim informacijama, tragedija se dogodila u zgradi u Ulici vojvode Stepe, a telo žene je sa vidljivim povredama na glavi pronašala policija u noći između petka i subote koja je izašla na teren po prijavi porodice da se nije javljala na telefon dva dana. Đorđe M. je iste noći priveden, a određeno mu je zadržavanje do 48 časova. On će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Pripadnici MUP u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su Đ. M. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo - navodi se u saopštenju MUP-a. - Kako se sumnja, on je u stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu svojoj majci (61) zadao više udaraca tupim predmetom u predelu glave, koja je usled zadobijenih povreda preminula.

Policija je nakon prijave izašla na teren i zatekla zaključana vrata. Njen telefon je bio nedostupan, a zvono na vratima nije radilo.

Reporteri "Novosti" juče su obišli zgradu u kojoj se dogodilo ubistvo, a komšije sa kojima smo razgovarali su nam rekli da su osumnjičenog uglavnom znali iz viđenja i da je bio povučen, a navodno je imao bipolarni poremećaj.

- Bavio se muzikom i trenirao je, a koliko smo čuli, bio je zaposlen u jednom supermarketu - pričaju susedi. - Nikada ranije nije pravio probleme. 

Zaposleni u obližnjem kafiću rekli su nam da je Đorđe M. bio njihova mušterija i da je uvek umeo da im ostavi lep bakšiš.

A prema rečima njegove sestre i devojke, on se u poslednjih nekoliko dana čudno ponašao, a u petak je izazvao incident u centru Beograda kada je kod Vukovog spomenika napao nepoznatu devojku i njenog prijatelja oborivši ih sa motora. Navodno je intervenisala policija, a prema nezvaničnim informacijama bio je prevezen i u bolnicu "Dr Laza Lazarević" odakle je pušten posle pregleda.

PLIVAO ZA KRST

OSMUNjIČENI Đorđe M. bio je aktivan na društvenim mrežama, gde je često objavljivao fotografije iz teretane. A takođe, sa svojim pratiocima delio je i trenutke provedene u streljani, kao i kada je plivao za časni krst.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)