DETALJI TRAGEDIJE KOD SOMBORA: Par se vratio iz kafane, a kada je Ana odbila da se preseli kod partnera došlo je do krvoprolića

Novosti online

02. 07. 2022. u 19:09

TIBOR B, (57) ubio je iz pištolja svoju partnerku Anu K. (49), a potom presudio i sebi u porodičnoj kući u kojoj je živeo s nepokretnom majkom u Telečki kod Sombora.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД СОМБОРА: Пар се вратио из кафане, а када је Ана одбила да се пресели код партнера дошло је до крвопролића

Foto: D. N.

Jezivi zločin dogodio se u petak u 21.30 časova, nakon što se par vratio iz kafane.

- Anu i Tibora te večeri su svi videli u kafani, pili su i provodili se, a onda su otišli kod njega kući. Sumnja se da su se ponovo posvađali jer Ana nije želela da se preseli kod njega. Komšija je začuo dva pucnja malo nakon što su ušli u kuću. Prestravljeni čovek je uleteo i zatekao ih mrtve u lokvi krvi - priča izvor.

Lokva krvi

- Tibor je Anu pogodio hicem u glavu, a potom je sebi pucao u usta. NJegova nepokretna majka bila je u drugoj sobi, jadnica ništa nije mogla da uradi - navodi izvor.

Kako kaže, sumnja se da se par pre toga sporečkao.

- Uplašeni komšija rekao je da nije čuo nikakvu buku pre zločina. On je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Lekari koji su stigli mogli su samo da konstatuju smrt - priča izvor:

- Tibor je, navodno, odranije poznat policiji zbog posedovanja ilegalnog oružja, pa se sumnja da ni ovaj pištolj nije bio legalan.

Bivši muž: Ana mi se žalila na Tibora

Bivši muž ubijene Ane da je znao da je njegova nekadašnja supruga, s kojom ima dvoje dece, imala probleme s Balašem.

- Ana mi se žalila na Tibora da je često maltretira. Iako smo se razveli pre tri godine, hteo sam da joj pomognem i da porazgovaram s njim. Ona je živela u Somboru, ali je ovde dolazila - rekao je potreseni čovek.

Meštani Telečke ispričali su da su Tibor i Ana dugo bili zajedno.

- On je poznat kao čovek zaljubljive prirode, ali i veoma ljubomoran. Kad upozna ženu, postane opsednut njome. Tako je bilo i sada, a nesrećna Ana bila je lepa žena. Svi u našem selu gledali su je s divljenjem, imala je neku posebnu energiju, što je njemu izuzetno smetalo - pričaju meštani.

Komšije nesrećnog para ispričale su da je Tibor pokušavao na sve načine da privoli Anu da se doseli kod njega i živi s njim.

- Nisu živeli zajedno, ali smo je viđali kod njega često. On ima staru i nepokretnu majku, želeo je da neko brine o njoj i kući. Anu je već dugo ubeđivao da dođe u njegovu kuću, da živi s njima. Međutim, Ana je odbijala da se preseli za stalno, možda joj je bilo naporno da se stara o starijoj ženi. Sporečkali su se zbog toga nekoliko puta. Žao nam je, ona je bila razvedena, imala je turbulentan brak i više puta se vraćala bivšem mužu, a ni Tibor nije imao sreće sa ženama - objašnjavaju oni.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SRBINA ZABOLEO ZUB U GRČKOJ, OTIŠAO KOD LEKARA I VIDEO RAČUN: Ne znam šta me je snašlo - nesvakidašnja situacija na letovalištu