ALEKSANDAR IZBODEN NA SMRT POSLE POSETE RODITELJIMA: Detalji zločina na Petlovom brdu, mladić ubijen pred devojkom i drugom

Novosti online

24. 02. 2022. u 21:52

ALEKSANDAR Tatalović (21) koji je ubijen u sredu oko ponoći na Petlovom brdu, kada ga je izbola grupa maskiranih mladića, nekoliko sati pre zločina posetio je roditelje koji žive u obližnjem naselju.

АЛЕКСАНДАР ИЗБОДЕН НА СМРТ ПОСЛЕ ПОСЕТЕ РОДИТЕЉИМА: Детаљи злочина на Петловом брду, младић убијен пред девојком и другом

Foto: Fejsbuk

Tatalović je šetao sa devojkom i drugom kada ih je s leđa napala grupa mladića. On je posle ubadanja pao na zemlju, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

Kako kažu komšije njegovih roditelja, nekoliko sati pre zločina došao je da ih poseti.

- Te večeri smo ga videli kako motorom dolazi kod roditelja, nismo ni slutili da je to poslednji put da ga vidimo - pričaju komšije.

Kako kažu, njegova velika strast bili su motocikli.

- Mnogo je voleo motore, imao je neku radnju na Petlovom brdu, ne znam tačno da li je bila radionica, ili je samo prodavao delove za motore. Od malena ih je obožavao, uvek je nešto čačkao i popravljao oko njih, to mu je bila najveća ljubav u životu i preokupacija - kažu poznanici.

Policija i dalje intenzivno traga za napadačima na Tatalovića.

- Oni su se posle zločina razbežali. Policija je pričala sa njegovom devojkom i drugom, koji su praktično svedoci zločina. Devojka je rekla da je jedan od napadača imao kuhinjski nož, te da misli da su i drugi bili naoružani. Kako je rekla, motiv napada joj je nepoznat.

BONUS VIDEO - UBISTVO U RUŠNjU: Komšija usmrtio komšiju, nerešeni imovinski odnosi doveli do tragedije

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!