PRODAO BUBREG DA SPASI ĆERKU: Potresna sudbina Zeničanina, obesio se jer nije mogao da se bori sa svojom bolešću! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

23. 02. 2022. u 00:20

ZENIČANIN Kemal Pehlivanović, koji je juče izvršio samoubistvo vešanjem, a ovaj čin objavio na svom Fejsbuk profilu, odranije je poznat kao otac koji je prodao bubreg za operaciju ćerke.

ПРОДАО БУБРЕГ ДА СПАСИ ЋЕРКУ: Потресна судбина Зеничанина, обесио се јер није могао да се бори са својом болешћу! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Njegovo beživotno telo pronađeno je u alatnici, a samoubistvo je objavio nekoliko dana ranije na Fejsbuku.

- Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i dušmane jer ćemo se videti na onom svetu jer je bolest učinila svoje posle tolike borbe za život moje ćerke a ja sam teško oboleo. Hvala svima. I idem u bolji svet, gde nema problema - napisao je on.

Kemal je 2019. godine objavio da prodaje bubreg kako bi spasao ćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i makrocefaliona, Velošisis, nakon čega je bh. jutjuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Teška sudbina i prošlost umorile su Kemala, koji se, sudeći po objavljenom statusu, i sam razboleo, a zbog nemogućnosti da pomogne ćerki odlučio je da izvrši samoubistvo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega