TODOROVIĆ IZA REŠETAKA I BEZ SASLUŠANJA: Osumnjičeni za ubistvo supruge u Kušiljevu kod Svilajnca još u bolnici

Z. G.

10. 01. 2022. u 19:47

DRAGANU Todoroviću Šinetu (68) iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je na Badnje veče lovačkom puškom ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić (61), sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana i bez saslušanja, jer se on još oporavlja u Kliničkom centru u Kragujevcu.

ТОДОРОВИЋ ИЗА РЕШЕТАКА И БЕЗ САСЛУШАЊА: Осумњичени за убиство супруге у Кушиљеву код Свилајнца још у болници

Dragan Todorović / Foto "Fejsbuk"

Todorović je, kako se sumnja, ubio Tatjanu, a zatim se, pre nego što je, na poziv komšije, policija došla, sakrio u garaži gde je sebi nožem naneo povrede, nakon čega je hospitalizovan. Viši tužilac iz Jagodine naložio je obdukciju Tatjaninog tela i veštačenje njegove lovačke puške.

Osumnjičenom je uzeta i krv na analizu, kako bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola. Pre dve decenije on je, pod uticajem alkohola, automobilom usmrtio meštanina Kušiljeva Peru Antića.

- Da je hteo da se ubije, kao što je govorio, učinio bi to iz lovačke puške, a ne bi sebi naneo povrede nožem - kaže, za "Novosti", Kušiljevac koji je želeo da ostane anoniman. Još ne znamo motiv zbog kog je počinio ubistvo, ali svi pretpostavljamo da je reč o ljubomori. Tatjana je bila obrazovana i veoma fina žena. Nedavno joj je kupio skupu ogrlicu. Moguće je da je ona htela ponovo da ga napusti, kao što je to učinila pre nekoliko meseci. Dragan jeste bio dobar čovek, ali je bio zadrt, niko nije mogao da utiče na njegovo mišljenje. Stalno je govorio da je u Srbiji sve loše, a neke komšije tužio je zbog gluposti, jer mu je, na primer, smetala loza ispred njihovog dvorišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda