DRAGAN TATJANI LJUBI RUKU NA BADNJE VEČE: Sve snimili pre monstruoznog zločina (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

08. 01. 2022. u 13:55 >> 13:59

DRAGAN Todorović Tatjani ljubio ruku na Badnje veče, pili su vruću rakiju i veselili se, a nekoliko sati kasnije ubio ju je lovačkom puškom.

ДРАГАН ТАТЈАНИ ЉУБИ РУКУ НА БАДЊЕ ВЕЧЕ: Све снимили пре монструозног злочина (ФОТО)

Foto: Z.G.

Dragan Todorović Šine (68) iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je na Badnje veče lovačkom puškom ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić (61), a potom pobegao u garažu i nožem sebi naneo teške telesne povrede, oporavlja se u Kliničkom centru u Kragujevcu. Motiv zbog kog je to učinio još uvek nije poznat. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, njih dvoje su proslavljali Badnje veče prema srpskoj tradiciji i sve su snimili mobilnim telefonom.

Foto:Z.Gligorijević

- Snimak je toliko lep, da niko ne može da veruje da je posle tako lepih trenutaka Dragan mogao da ubije Tatjanu. Možda bi im i neki režeseri pozavideli na onom što su snimili. Oni su se smejali, Dragan je Tatjani ljubio ruku, spremali su česnicu i pečeno prase, nazdravljali vrućom rakijom. Jedino je rakija mogla da bude „kriva“ za taj zločin, jer Dragan nije pio poslednjih 20 godina, od kada je autom ubio Peru Antića – kaže za „Novosti“ meštanin Kušiljeva koji je želeo da ostane anoniman.

Foto:Z.Gligorijević

Opširnije čitajte u štampanom izdanju večernjih "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)