STRAHINJI ZARILI NOŽ U GRUDI: Poznato zdravstveno stanje mladog pevača iz Novog Sada

Lj. P.

06. 12. 2021. u 13:52

STRAHINjA Mrđan (27) iz Veternika, teško povređen u masovnoj tuči ispred jednog lokala na novosadskom SPENSU, u noći između subote i nedelje, u toku dana bi trebalo da bude prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

СТРАХИЊИ ЗАРИЛИ НОЖ У ГРУДИ: Познато здравствено стање младог певача из Новог Сада

Foto: Printscreen

Kako navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine, u ovom Institutu pacijent će nastaviti dalje lečenje na Odeljenju grudne hirurgije.

- Pacijent S. M., nakon hitnog prijema, kompletne dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, drugog postoperativnog dana je svestan i hemodinamski stabilan – navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine.

Dvadesetsedmogodišnjak iz Veternika je, podsećamo, teško povređen nožem u predelu srca, u masovnoj tuči koja je izbila u subotu uveče ispred ugostiteljskog objekta „Prag“.

Posle tuče policija je, prema nezvaničnim saznanjima, privela dvadesetak učesnika ove tuče, ali zasada nije poznato ko je izbo mladića.

Strahinja je pre nekoliko godina bio učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a posle toga je nastavio da peva po novosadskim klubovima. Te večeri je, kako saznajemo, bio gost u tom lokalu sa društvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!