POZNATO STANJE MEDICINARA IZ LESKOVCA: Ima ubodnu ranu po sredini stomaka

Tanjug

22. 11. 2021. u 08:19

L. P. (23), zaposleni Doma zdravlja u Leskovcu, izboden je sinoć kada se vraćao sa posla iz smene u kovid bolnici.

ПОЗНАТО СТАЊЕ МЕДИЦИНАРА ИЗ ЛЕСКОВЦА: Има убодну рану по средини стомака

Foto: Depositphotos

Njega su, prema potvrdama porodice, u Svetoilijskoj ulici, u blizini "Zlatnog traga", presrela dva mladića. Jedan od njih ga je iz čista mira udario, a drugi ubo nožem.

- U pitanju je ubodna rana po sredini stomaka, u predelu mokraćne bešike, ali nije oštećena mokraćna bešika. Operisan je, ima dren i stabilnog je stanja, van životne opasnosti - kaže Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac.

On dodaje da je intervencija izvršena odmah posle prijema.

Lekari su se tokom noći borili za život mladića.

Policija traga za počiniocem.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)