"ILI ĆE BITI MOJA ILI NEĆE BITI NI SA KIM" Poslednje reči ubice iz Bora bude jezu - Žena pokušala je da pobegne, ali je sustigao

Novosti onlajn

24. 09. 2021. u 20:12

U BORU se danas dogodila tragedija u kojoj je život izgubila V. N. kada je u nju više hitaca ispalio njen nevenčani suprug, a kako navode njihovi poznanici nesuglasice između njih počele su kada je ona prekinula emotivnu vezu.

ИЛИ ЋЕ БИТИ МОЈА ИЛИ НЕЋЕ БИТИ НИ СА КИМ Последње речи убице из Бора буде језу - Жена покушала је да побегне, али је сустигао

Foto: Fejsbuk/V.Đ.

Prema dosadašnjim saznanjima on je na V.N. pucao iz krateža, a nesrećna žena je preminula na licu mesta ispred frizerskog salona koji je držala.

Nesuglasice između ovog para su, prema priči poznanika, počele kada je V.N. prekinula vezu sa Ž.P. On je želeo da mu se V.N. vrati, ali ona je to odbijala.

Kako saznajemo, danas je ponovo došao u salon i opet tražio da mu se vrati, ali je ona to odbila.

- Žena je pobegla iz lokala, ali ju je Ž.P. sustigao, a potom joj, prema prvim informacijama, pucao u glavu - navode svedoci.

Navodno, Ž.P. je rekao V.N. da neće biti ni sa kim, ako nije njegova

Potom je otišao do automobila i vratio se sa kratežom. On je, nakon što je upucao pobegao, ali je brzom intervencijom policije uhapšen.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)