ZORAN MARJANOVIĆ O SMRTI RADE IZ BEČA: Poslednjih godina ostao sam bez mnogo prijatelja, ali i neprijatelja!

Novosti online

08. 09. 2021. u 19:44

ZORAN Marjanović je posle smrti Rade Matić (41) rekao da je poslednjih godina ostao bez mnogo prijatelja, poznanika, ali i neprijatelja.

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ О СМРТИ РАДЕ ИЗ БЕЧА: Последњих година остао сам без много пријатеља, али и непријатеља!

Foto: P. Milošević

- Frapantan je broj smrnosti u proteklih nekoliko godina ,dosta prijatelja, poznanika pa i neprijatelja mi je preminulo. Život je ovo ne zna se šta nosi dan, a šta noć. Treba živeti život kako je Bog rekao to je jedini put spasenja duša naših, kada jednog dana napustimo ovu iskušeničku planetu da stignemo do carstva nebeskog u slavu gospodu,a tamo se odgovara za svako nedelo, za svaku lošu misao i kazne su ogromne - rekao je Zoran pa dodao:

- Preminuloj gospođi Matić iskreno i od srca želim mir ,spokoj duši, Gospod da joj oprosti grehe i primi dušu njenu u carsvo nebesko.

Podsetimo, Rada Matić, žena koja je pričala da se dopisivala sa Marjanovićem posle ubistva njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, umrla je u petak u Beču. Ona i Zoran su imali turbulentan odnos, te je žena, koja mu je pružala podršku, na kraju ispričala da se sa njim dopisivala da bi saznala ko je ubica pevačice.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda