U KRAGUJEVCU je uhapšen muškarac D.G. (49) osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić.

Komentari (4)

Željko

18.06.2021. 13:15

Čovek skuplja leči i hrani pse koje su drugi doveli u takvo stanje. Ja nisam video osobu koja toliko voli i brine o životinjama. Lično sam video kada je više puta na ulici baš ovakve jadne napuštene pretučene i izgladnele pse pokupio i vozio prvo kod veterinara pa u azil. Ovo je dokaz da živimo u državi koja je puna zlih ljudi i policije koja hapsi UVEK POGREŠNE !!! Zašto ne hapsite kriminalce, lopove i prevarante! Nešto je trulo u državi SRBIJI!!!

Logika

18.06.2021. 13:40

A državne azile niko da slika? Ili privatne koje finansira država (ej, našim parama) Aveniju MB, ili Valjevo iz kojeg udomljavaju nesterilisane pse. Požegu, Azu

Željko

18.06.2021. 15:21

Ovaj čovek je pre 20 godina na leđima nosio peške iz Kragujevca do Čumića 15 km džak hrane za te jadne pse o kojima se brinuo onda kada sam nije ima šta da jede, niti para da plati prevoz. Srbijo opet si pala. Čekamo izvinjenje ministra i orden za Dejana ili da padne vlada !