GDE JE ONO JUNAŠTVO KADA NAM JE STRELJAO DECU? Potresne reči majke ubijenih Kristine i Milana - "10 metaka je sasuo u mog sina, 8 u ćerku"

J.Ilić

23. 05. 2024. u 12:05 >> 12:05

OPŠTI haos u sudnici u Smederevu izbio je danas na samom početku suđenja kada su roditelji ubijenih u Malom Orašju i Duboni fizički nasrnuli na masovnog ubicu Uroša Blažića i njegovog oca. Ročište je nakon ovoga prekinuto, a prema prvim informacijama, suđenje će biti izmešteno u prostorije Specijalnog suda u Beogradu.

ГДЕ ЈЕ ОНО ЈУНАШТВО КАДА НАМ ЈЕ СТРЕЉАО ДЕЦУ? Потресне речи мајке убијених Кристине и Милана - 10 метака је сасуо у мог сина, 8 у ћерку

Foto: N. Živanović

Majka ubijenih Kristine i Milana Panića ispričala je za "Novosti" kako je izgledalo u sudnici.

- Odmah su ga izbacili. Šaržer je ispao policajcu. Haos je ispao. Uveli ga, on je pognuo glavu. Ušao je pognute glave - Gde je ono junaštvo kada nam je streljao decu? Ne mogu da ga gledam. 

- Ovo nije suđenje, ovo je mučenje. Ovo se sudi nama, ne njemu. Za njega je samo doživotna. To neću da prihvatim nikada. Tu ću da sedim, štrajkovaću glađu - rekla je potresena Zorica Panić. 

Foto: N. Živanović

- On je samo potunjio glavu, gledao je u pod. Deset metaka je on sasuo u mog sina, osam u moju ćerku. I sada mu se sudi? Pa šta mu se sudi? Njemu samo doživotna i do viđenja, ništa više! - dodala je ona. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOFIJA MILOŠEVIĆ PODELILA DIRLJIV PRIZOR: Pogledajte ko je Luki Joviću doneo sreću na utakmici sa Slovenijom (FOTO)