PROMENJEN SUDIJA U SLUČAJU DARKA KOSTIĆA: Pretres prezakazan, sledeći krajem februara

J.D.Lj.

18. 01. 2024. u 13:46

SUĐENjE modnom kreatoru Darku Kostiću danas je samo formalno održano u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, te je potom pretres prezakazan za 29. februar, s obzirom na to da je došlo do promene predsednika sudskog Veća.

ПРОМЕЊЕН СУДИЈА У СЛУЧАЈУ ДАРКА КОСТИЋА: Претрес презаказан, следећи крајем фебруара

Darka Kostića privode u tužilaštvo / Foto ATAImages

Kostić je, podsetimo, optužen da je, u aprilu 2022. godine, lišio slobodne Š. H., odnosno da ga je vezao i zaključao u špajz svog ateljea, o onda mu, navodno, držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje.

Sva suđenja modnom kreatoru su zatvorena za medije, jer je sud usvojio predlog Tužilaštva o isključenju javnosti, a radi zaštite oštećenog Š. H.

Na sledećem pretresu trebalo bi da budu saslušani još neki svedoci i izvedeni pojedini dokazi.

Pre ovoga, na prethodnom ročištu, iskaz je dao Š. H. koji je ostao pri svojoj ranijoj tvrdnji i optužbama protiv kreatora.

Kostić, koji inače na suđenja dolazi sa slobode, s druge strane negira delo i tvrdi da mu je sve "namešteno", te da je, takođe, "progonjen i unapred osuđen od strane medija".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)