PRESUDA MARJANOVIĆU 22. JULA: Tužilaštvo traži 40 godina, a advokati odbrane slobodu (VIDEO)

Z. U.

08. 07. 2022. u 09:38 >> 12:39

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je bilo iznošenje završnih reči na suđenju Zoranu Marjanović, optuženom da je u aprilu 2016. ubio svoju suprugu, inače pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

ПРЕСУДА МАРЈАНОВИЋУ 22. ЈУЛА: Тужилаштво тражи 40 година, а адвокати одбране слободу (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Presuda Marjanoviću biće izrečena 22. jula.

Više javno tužilaštvo predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na kaznu od 40 godina zatvora.

Sa druge strane, advokati odbrane osporili su svaku stavku optužnice, smatrajući da su dokazali nevinost svog klijenta.

Zoran je u pratnji advokata jutros stigao u Palatu pravde.

Na prethodnom ročištu sudski veštak profesor dr Dušan Keckarevića svedočio je da na pantalonama, majici, patikama i jakni Zorana Marjanovića, koji su dostavljeni na veštačenje, tragova krvi nije bilo.

Foto: Z. Jovanović

Rukovodilac Centra za forenzičku i primenjenu molekularnu genetiku pri Biološkom fakultetu u Beogradu svedočio je da je Jelena ubijena tu gde je i pronađeno telo, i da o tome govore pronađeni dokazi.

- Postoji taj klizeći trag, koji može da ukaže da je pokušavala da pobegne, da izađe iz kanala, otuda i kapljice njene krvi na granama biljke - ispričao je sudski veštak.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)