ZORAN MARJANOVIĆ PONOVO NA ESTRADI: Napisao pesmu zvezdi Granda (FOTO)

Novosti onlajn

17. 06. 2022. u 10:48

ZORAN Marjanović ponovo je u muzičkim vodama. Nakon šest godina pauze zbog porodične tragedije i borbe da dokaže da nema veze sa ubistvom supruge Jelene Marjanović, koja je nastradala 2. aprila 2016. godine, kompozitor nastavlja da radi.

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПОНОВО НА ЕСТРАДИ: Написао песму звезди Гранда (ФОТО)

Foto: Z. J. Mačak

Ovoga puta Zoran je uradio novu pesmu "Kad zvone zvona" prošlogodišnjem finalisti takmičenja "Zvezde Granda" Martinu Ajdareviću.

- Nakon šest godina pauze, iz moje radionice potekla je nova pesma "Kad zvone zvona", a izvodi je do juče dete i moj učenik, danas već stasao u veoma ozbiljnog pevača, bez konkurencije - Martin Ajdarević. A da radost bude još veća, aranžman na moju kompoziciju radio je moj naslednik Uroš Marjanović - napisao je Zoran na društvenim mrežama.

I njegov sin Uroš se ovim povodom oglasio i pohvalio svojim radom.

- Sve je počelo odavno, početkom 2000-ih godina, u očevom studiju 15 sa dva, moj prvi kontakt s produkcijom. Moja prva i najveća tadašnja ambicija, a sad i satisfakcija. Nakon dugo godina dočekao sam da mi se ostvari jedna od najvećih želja - Zokijev povratak u rad i moj početak. Nije moglo bolje. Ovo je prvi porodični projekat, a biće ih još mnogo. Rađaće se i nastajaće pesme od srca u saradnji sa ozbiljnim timom ljudi koji radi produkciju u tišini. I naravno, ništa bez dobrih pevača, a Martin je pre svega dobar čovek, a kao pevač je poseban bez konkurencije - napisao je on.

Inače, Zoran je do sada bio poznat kao autor mnogih pesama, a najveći uspeh su postigle numere "Zlatnik", koju peva Tanja Savić i "Bato, bre", koju izvodi Indi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)