ONESVESTIO SE ZA GOVORNICOM: Alanu Cigleru pozlilo na početku ponovljenog suđenja zbog ubistva Nebojše Markovića

S. J. M.

27. 05. 2022. u 12:40

ALANU Cigleru pozlilo je danas u sudnici na početku ponovljenog suđenja u Višem sudu zbog ubistva Nebojše Markovića na Banovom brdu u januaru 2019. godine.

ОНЕСВЕСТИО СЕ ЗА ГОВОРНИЦОМ: Алану Циглеру позлило на почетку поновљеног суђења због убиства Небојше Марковића

Foto: Arhiva

Cigler se onesvestio za govornicom, pa su ga policajci, koji su ga doveli iz Centralnog zatvora, uhvatili da ne padne na pod.

Držali su ga za ruke, a advokat oštećene porodice Predrag Vasović je prigurao stolicu, pa je Cigler seo. Činilo se da je bez svesti bio 30 sekundi dok ga policajac nije polio vodom, kada je malo došao sebi. Nije mogao da hoda pa su ga odvukli u pritvorsku prostoriju u sudu, gde treba da dođu lekari iz zatvorske bolnice da mu pruže pomoć.

On je prethodno stao za govornicu i rekao da mu se nisu promenili lični podaci i onda u trenutku nije mogao da progovori. Rekao je da mu je muka, seo na klupu za optužene i počeo da se trese.

Policajac ga je polio vodom iz flašice po glavi i vratu, Cigler je malo popio i rekao da mu je dobro. Ustao je za govornicu i kazao da može da prati pretres i onda se onesvestio. Zbog toga što mu je pozlilo, suđenje je odloženo za 15. juli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)