DARKO ŠARIĆ NEGIRA KRIVICU: Zatržio od suda da se izjasni o načinu pribavljanja određenih dokaza (VIDEO)

N.B.

28. 02. 2022. u 11:54

DARKO Šarić kratko je rekao da ostaje pri odbrani koju iznosi već dugi niz godina, da nije kriv i da nije izvršio nijedno delo koje mu se stavlja na teret.

ДАРКО ШАРИЋ НЕГИРА КРИВИЦУ: Затржио од суда да се изјасни о начину прибављања одређених доказа (ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović

Šarić je od suda zatražio da se izjasni da li su pojedini dokazi, koji se nalaze u spisima predmeta, pribavljeni na zakonit ili na nezakonit način, što tvrdi odbrana.

Krivicu negira i optuženi Željko Vujanović koji je sa Šarićem, kao i Goranom Skovićem, koji je u bekstvu, označen kao organizator kriminalne grupe.

Podsetimo, pred veće Apelacionog suda Šarić je prvi put došao od kuće. On se poslednja dva meseca nalazi u kućnom pritvoru, nakon što je odlučeno da više nema razloga da i dalje boravi u klasičnom pritvoru.

 

Krajem decembra prošle godine, sudije Apelacionog suda su donele ovakvu odluku, nakon što je održana javna sednica, na kojoj su se razmatrale žalbe uložene na prvostepenu presudu Specijalnog suda kojom je Pljevljak osuđen na 15 godina zatvora kao organizator kriminalne grupe čiji su pripadnici, kako se tvrdi, trgovali narkoticima iz Južne Amerike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri