UBICAMA IZ JABUKOVCA PRETI 40 GODINA ROBIJE: Optužnica postala pravosnažna, čeka se početak suđenja

S.M.J. - V.Đ.

22. 09. 2021. u 09:51

POSLE dve godine od masakra optužnica za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca konačno postala pravosnažna.

УБИЦАМА ИЗ ЈАБУКОВЦА ПРЕТИ 40 ГОДИНА РОБИЈЕ: Оптужница постала правоснажна, чека се почетак суђења

Foto arhiva

Aeplacioni sud u Nišu potvrdio je optužnicu za masakr u Jabukovcu počinjen pre dve godine, a suđenje će se održati u Višem javnom sudu u Zaječaru

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Davora Pernića (36), iz sela Jabukovac, i Maje Bađikić (26), iz susednog Dupljana, zbog monstruoznog ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), na salašu u mestu Velja Vratna, 7. avgusta prošle godine.

Perniću, koji je priznao zločin, na teret se stavlja krivično delo teškog ubistva, a protiv Maje saučesništvo u zločinu, jer je, u nastavku istrage, opušak cigarete, sa njenim DNK, pronađen na mestu zločina. Ako se oglase krivim, njima preti kazna i do - 40 godina zatvora, zbog svireposti prilikom izvršenja monstruoznog zločina na salašu Kazimirovića!

Pernić je odmah priznao zločin, ali je kasnije promenio iskaz i ustvrdio da je sve organizovala Maja jer su, navodno, Kazimirovići imali para. Tvrdio je da ima i dokaze za to u svom mobilnom telefonu. Međutim, posle preslušavanja snimaka razgovora, koje su mobilnim telefonom, ali i putem aplikacija sa društvenih mreža, vođeni između Bađikićke i Davora, ova žena je puštena da se brani sa slobode, jer tu nisu pronađeni čvrsti dokazi, koji bi nju povezali sa zločinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024