KOMŠIJE ČULE VRISKU I VAPAJ MAJKE: Detalji tragedije kod Lebana - telo preminule dvogodišnje devojčice poslato na obdukciju

I. Mitić

18. 05. 2021. u 20:58

TELO dvoipogodišnje devojčice pronađeno je u utorak, oko podneva, u porodičnoj kući u Lebanu, a okolnosti pod kojima je dete izgubilo život za sada nisu poznate.

КОМШИЈЕ ЧУЛЕ ВРИСКУ И ВАПАЈ МАЈКЕ: Детаљи трагедије код Лебана - тело преминуле двогодишње девојчице послато на обдукцију

Foto: I.M.

Slučaj je odmah prijavljen leskovačkoj policiji. Obavljen je uviđaj, a telo deteta je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, poslato na obdukciju. Detalji ove porodične drame za sada nisu poznati, a više informacija biće otkriveno posle okončanja istrage koja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna devojčica je živela sa majkom i bratom, od nepunih godinu dana, koji je odmah oduzet ovoj porodici i trenutno se nalazi u privremenom smeštaju. Otac je na radu u Beogradu, pa je staranje o deci preuzela dvadesetšestogodišnja majka. Zbog nebrige o mališanima dvoje njihove starije dece, od pet i šest godina, je ranije smešteno kod hranitelja.

Porodica je bila korisnik pomoći i pod nadzorom socijalnih radnika. Kako nezvanično saznajemo, oni su ovu porodicu obišli nepuna dva sata pre nego što je majka prijavila da joj je dete zaspalo i da se nije probudilo. Ona pre toga socijalnim radnicima navodno nije otvorila vrata svoje kuće.

Ubrzo nakon što su socijalni radnici odustali od posete komšije su čule vrisku i vapaj majke da pomognu devojčici koja nije disala. Hitna pomoć je u najkraćem mogućem roku izašla na lice mesta, ali nesrećnom detetu nije bilo pomoći. Nezvanične informacije govore da na detetovom telu nije bilo vidljivih povreda. Majka je saslušana u policiji gde je govorila o okolnostima vezanim za ovu tragediju, ali se izjašnjenje nadležnih očekuje tek nakon što budu dobili obdukcioni nalaz. Nesrećna porodica živi u teškim uslovima, u trošnoj kući na periferiji Lebana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)