PREMINUO DEVET DANA POSLE SUPRUGE: Treća žrtva saobraćajke kod Prokuplja - podlegao povredama muškarac kojeg je udario begunac od policije

Novosti online

14. 05. 2021. u 18:22

NIŠLIJA B. K. (61) koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. maja na putu Niš - Prokuplje kod sela Jugbogdanovac, podlegao je povredama u niškom Univerzitetskom Kliničkom centru.

ПРЕМИНУО ДЕВЕТ ДАНА ПОСЛЕ СУПРУГЕ: Трећа жртва саобраћајке код Прокупља - подлегао повредама мушкарац којег је ударио бегунац од полиције

Foto: J. Ć.

- Pacijent je preminuo noćas u 1.04 sati, i pored izuzetnih napora lekara koji su pokušavali da mu spasu život. On je u našu ustanovu primljen u veoma teškom stanju i sve vreme je bio životno ugrožen. Bio je na mehaničkoj ventilaciji zbog teških povreda grudnog koša i unutrašnjih organa te kontuzije srca i pluća - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

B. K. je izgubio bitku za život 9 dana nakon što mu je u niškoj bolnici preminula supruga L. K. (53) koja je sa njim bila u vozilu "audi" na koje je "ševroletom" naleteo J. G. (28). On je tokom bekstva od policijske potere krećući se iz pravca Niša, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa "audijem" koji mu je dolazio u susret. Tom prilikom na licu mesta stradao je J. G. dok je njegova devetnaestogodišnja devojka J. P. koja je sa njim bila u vozilu povređena.

Niška policija je tokom redovne saobraćajne kontrole pokušala da zaustavi “ševrolet” ali je vozač odbio da stane već je velikom brzinom nastavio da se kreće ka Prokuplju. Nekoliko policijskih patrola pratilo ga je do Jugbogdanovca kada je, nakon sudara sa "ševroletom", "audi" završio u jarku.

Ustanovljeno je da je J. G. bežao od policije jer je za njim raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu zbog teške krađe.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)