TELO LEŽALO NA PUTU: Stravična scena na putu ka Zlatiboru, žena pala sa litice i poginula

Novosti online

08. 05. 2021. u 20:08

VOZAČI koji su se danas nešto iza 17 sati zatekli na magistralnom putu Užice – Zlatibor, na samo par kilometara od Užica, svedočili su stravičnom prizoru.

ТЕЛО ЛЕЖАЛО НА ПУТУ: Стравична сцена на путу ка Златибору, жена пала са литице и погинула

Foto: Novosti

Pravo ispred njih, negde sa litica brda Bioktoš, na put je pala žena koja je na licu mesta ostala mrtva.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o starijoj Užičanki koja je, sve upućuje, po veoma nepristupačnom i strmom terenu, delom stenovitom, delom obraslom šumom, brala lekovito bilje. Na to ukazuju trave koje su pregledom tela pronađene u njenoj garderobi.

Šta se desilo sa Užičankom i sa koje visine se strmoglavila na put ispred tunela za sada se ne zna, tek brdo je na ovom potezu visoko stotinak metara i neprhodno, i na njemu, zbog zahtevnosti terena, nema pešačkih staza.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća