LANČANI SUDAR NAKON NESREĆE KOD NIŠA: Policijska potera se završila tragedijom, zbog gužve se desio još jedan udes (VIDEO)

J. Ćosin

01. 05. 2021. u 18:55

NAKON teške saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 14. 30 časova na putu Niš-Prokuplje desio se još jedan lančani sudar nedaleko odatle, u kom je povređena jedna osoba.

ЛАНЧАНИ СУДАР НАКОН НЕСРЕЋЕ КОД НИША: Полицијска потера се завршила трагедијом, због гужве се десио још један удес (ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Podsećamo, jedna osoba je poginula, a tri su povređene u teškom udesu koji se dogodio oko 14.30 sati na putu Niš-Prokuplje.

Prema nezvaničnim informacijama do sudara je došlo kada je vozač "ševroleta", nakon policijske potere kroz Niš čiji su snimci objavljeni na instagramu, skrenuo u suprotnu traku i udario u "audi".

Kako se saznaje, vozač "ševroleta" niških tablica koji se sudario sa "audijem" poginuo je na licu mesta.

Vozač i suvozač iz "audija" su povređeni kao i jedan putnik iz "ševroleta".

U vreme ove nesreće, kako saznajemo, stvorila se kolona vozila i oko 15 sati došlo do lančanog udesa između 4 vozila nedaleko od mesta saobraćajne nesreće u kojoj je stradao 27-godišnjak.

Do sudara 4 automobila je došlo nakon što su vozila iz kolone krenula unazad, a pored materijalne štete koja je nastala, povređen je vozač iz “juga”, 47-godišnji muškarac, koji je bio je svestan nakon udesa - navode u policiji.

U lančanom udesu učestvovali su “jugo”, “volksvagen pasat”, “opel korsa” i “opel astra”. U policiji kažu da je završen uviđaj, obavešteno Osnovno tužilaštvo i da se sve činjenice i okolnosti utvrđuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar