MLADI BRAČNI PAR SKOČIO SA KROVA SOLITERA: Novi detalji strašne tragedije u Novom Sadu

S. B.

02. 03. 2024. u 15:46

NOVOSAĐANE, a posebno žitelje naselja Liman dva u tom gradu, potresla je tragedija u petak uveče, oko 22 časa, kada je dvoje mladih ljudi, skočilo u smrt sa vrha solitera kućnog broja sedam, na Bulevaru cara Lazara.

МЛАДИ БРАЧНИ ПАР СКОЧИО СА КРОВА СОЛИТЕРА: Нови детаљи страшне трагедије у Новом Саду

S.B.

Dve urgentne ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta su jedino mogle da konstatuju smrt dve mlade osobe, kod kojih nisu bila lična dokumenta pa je njihov identitet naknadno utvrđen.

Navodno, reč je o samoubistvu mladog bračnog para iz Novog Sada, dvadesetpetogodišnjeg muškarca i dve godine mlađe, njegove supruge. Oni su skočili sa krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Stanari solitera potvrđuju da nastradali supružnici nisu tu živeli.

Foto: S.B.

- To je strašno što se desilo - kaže sredovečni stanar solitera. - Svi smo uznemireni zbog toga. Šta je moglo mlade ljude da natera na takav korak da dođu u našu zgradu i da se popnu na krov. Pitam se, kao i moje komšije. U to vreme nisam bio kod kuće, nego u gradu i telefonom sam čuo vest o jezivom događaju. Kasnije su komšije prepričavale i nagađale šta i kako se sve zbilo, ali niko nije ništa video.

Foto: S.B.

Navodno, prema priči koja kruži među vidno uznemirenim stanarima solitera, komšija sa poslednjeg, šesnaestog sprata, u to vreme je čuo prasak stakla. On je izašao u hodnik, popeo se stepeništem koje vodi na ravan krov i video razbijeno armirano staklo na vratima, ali ne i onoga ko je to učinio. Takođe, nikoga nije video ni na krovu.

Foto: S.B.

S druge strane, video nadzorom je snimljeno da je mladi bračni par ušao u višespratnicu i da se držao za ruke, a video zapis su preuzeli policija i Više javno tužilaštvo, koji su obavili uviđaj i pokrenuli istragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)