OVO JE STEFAN KOJI JE POGINUO U ALEKSANDROVCU: Bio u autu kada je na njega naleteo bahati vozač koji je bežao od policije

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

18. 02. 2024. u 12:22

MLADIĆ Stefan V. (23) iz Male Vrbice kod Brusa, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak uveče u Aleksandrovcu.

ОВО ЈЕ СТЕФАН КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АЛЕКСАНДРОВЦУ: Био у ауту када је на њега налетео бахати возач који је бежао од полиције

Foto: Društvene mreže

Vučković je poginuo kada je u automobil, u kojem je bio sa dvojicom prijatelja, udario vozač koji je bežao od policije.

Podsećamo, nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći u mestu Vitkovo, kod Aleksandrovca. Kako su rekli iz Policijske uprave Kruševac, u saobraćajnoj nesreći dve osobe su teško povređene.

Foto: Društvene mreže

Prema prvim informacijama, sumnja se da je do tragedije došlo kada je jedan vozač bežao od policije, a potom naleteo na vozilo u kom je bio nastradali mladić sa dvojicom prijatelja.

Kako se vidi na fotografijama, prednji delovi vozila su u potpunosti smrskani, te se pretpostavlja da je došlo do direktnog sudara pri velikoj brzini.

Hitna pomoć i vatrogasci došli u rekordnom roku počelo je izvlačenje putnika. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika, nažalost, mladić je na mestu preminuo usled zadobijenih povreda, dok su njegova dva prijatelja zadobila olakše telesne povrede i kolima Hitne pomoći su transportovani na bolničko lečenje, prenosi Instagram stranica "serbialive_vesti".

(Blic)

BONUS VIDEO: PRIČE IZ HRONIKE: Kako trgovci ljudima vrbuju žrtve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave