NALOŽENA OBDUKCIJA: Preminula beba koja je pala sa prvog sprata zgrade u Paraćinu - potresni detalji

Зорана Рашић
Zorana Rašić

07. 02. 2024. u 19:00

ČETVOROMESEČNA beba muškog pola, koja je 29. januara oko 22 sata u Paraćinu pala sticajem nesrećnih okolnosti sa prvog sprata zgrade u podrum, preminula je u Beogradu u Univerzitetskoj dečjoj klinici.

НАЛОЖЕНА ОБДУКЦИЈА: Преминула беба која је пала са првог спрата зграде у Параћину - потресни детаљи

Foto: Z. Rašić

Lekari u Tiršovoj i pored nadljudskih napora nisu uspeli da se izbore za život dečačića, koji je u tu bolnicu prebačen odmah nakon pada iz Opšte bolnice u Paraćinu.

Naložena je obdukcija, nakon čega će se znati koje je sve povrede beba imala i tačan uzrok smrti.

Podsetimo, stravičan događaj koji je po drugi put unesrećio porodicu Đ., raseljenu davno sa Kosova, dogodio se u prisustvu roditelja preminule bebe, kada je njen deda po ocu, Momčilo Đ, izneo bebu sa nosiljkom iz automobila i krenu stepeništem ka stanu u kom su živeli u jednoj od zgrada u paraćinskom naselju Jagodnjak.  Želeći da bebi namesti ćebence koje joj je pokrilo lice, deda je nosiljku za trenutak prislonio na gelender,nakon čega je beba ispala i završila u podrumu zgrade, proletevši kroz prolaz između stepeništa.

Ova stravična tregedija podsetila je na još jedan užas koji je doživela ista porodica pre 14 godina u iznajmljenoj kući u Glavici, gde su tada živeli. Otac upravo preminule bebe izgubio je u požaru brata i sestru, blizance koji su tada imali samo tri godine.

On je tada imao 11 godina i nalazio se u drugom delu kuće, pa je izbegao tragediju i ostao nepovređen.

- Kao da se ta porodica kamenjem na boga gađala - bio je komentar jednog od komšija nakon što je čuo da je nesrećna beba preminula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije