DETALJI STRAŠNOG SUDARA KOD ZAJEČARA: Poginuo vozač "opel astre", povređene izvlačili iz smrskanog automobila

S. M. J.

08. 01. 2024. u 11:20 >> 11:20

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila na izlazu iz Zaječara, na putu Zaječar–Negotin, kod Aptiva, jedan muškarac je poginuo, a vozač drugog automobila transportovan je u zaječarsku bolnicu.

ДЕТАЉИ СТРАШНОГ СУДАРА КОД ЗАЈЕЧАРА: Погинуо возач опел астре, повређене извлачили из смрсканог аутомобила

Foto: Radio Magnum

U sudaru tri automobila, koji se dogodio jutros oko 7.20 sati, na putu Zaječar‒Negotin, kod Aptiva, poginuo je vozač automobila „opel astra“.

Vozač „sitroena“, koji je učestvovao u ovom sudaru, zbrinut je na Urgentnom odeljenju zaječarskog Zdravstvenog centra. Vozaču je ukazana prva pomoć i u toku je proces dijagnostike, koji će pokazati i stepen povreda.

Na lice mesta odmah su došli policija, Služba hitne medicinske pomoći, javni tužilac i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade koji su povređenog vozača "sitroena" izvukli iz smrskanog automobila.

Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo kada je vozač „opel astre“ započeo preticanje tokom kojeg je udario u drugi automobil, a zatim je u udesu učestvovalo još jedno vozilo. Bliži detalji biće poznati kada bude završen uviđaj koji je u toku.

Trenutno je na ovoj deonici saobraćaj usporen i odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila, a saobraćaj se odvija i alternativnim pravcem preko Nikoličeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)