MUŠKARAC ZADOBIO OPEKOTINE: Između Futoga i Begeča pronađen sa povredama

Lj.P.

03. 10. 2023. u 11:01

ZA SADA nepoznati muškarac pronađen je danas na dolmi između Futoga i Begeča, sa opekotinama po telu. Kako saznajemo, njega su u kanalu pronašla dva muškarca i odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je obavestila policiju.

МУШКАРАЦ ЗАДОБИО ОПЕКОТИНЕ: Између Футога и Бегеча пронађен са повредама

Foto: MUP

Prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, muškarac star 68 godina zadobio je brojne opekotine, a njihova lekarska ekipa je intervenisala u 8.14 sati na dolmi. Ekipa je na licu mesta, kako je rekao, zatekla muškarca sa brojnim opekotinama po telu i posle zbrinjavanja na licu mesta, prevezen je na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV.

Još je nepoznato šta se desilo na dolmi, a prema prvim, nezvaničnim informacijama, gotovo u isto vreme kada je pronađen ovaj šezdesetosmogodišnjak, građani su obavestili vatrogasce da gori rastinje, te su i oni došli da ugase vatru.

Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj, kako bi se utvrdilo šta se desilo i kako je došlo do povređivanja ovog 68-godišnjaka, odnosno da li je, kako se pretpostljavlja, neoprezno palio travu, pa zadobio opekotine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave