POZLILO MU TOKOM VOŽNJE, PA SE ZABIO U BANDERU: Poginuo muškarac kod Kikinde

R. Š.

05. 09. 2023. u 11:34

Muškarac (63) iz Ruskog Sela kod Kikinde preminuo je sinoć u tom mestu vozeći automobil, kada je izgubio konrolu nad vozilom i udario u betonski stub.

ПОЗЛИЛО МУ ТОКОМ ВОЖЊЕ, ПА СЕ ЗАБИО У БАНДЕРУ: Погинуо мушкарац код Кикинде

Foto: R. Šegrt

Nesreća se dogodila oko ponoći, u Ulici Mladena Stojanovića, kada je vozač sleto s kolovoza i autom „opel astra“ udari u stub, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi. Iako se auto nakon udara prevrenulo na krov, osoba koja je bila na mestu suvozača ostala je nepovređena. Sumnja se da je vozaču prethodno pozlilo za volanom.

- Vozaču je, najverovatnije, pozlilo tokom vožnje, pa je zbog toga izgubio kontrolu nad automobilom. Auto je sletelo s kolovoza i udarilo u betonski stub. U vozilu je, na mestu suvozača, bila još jedna osoba, koja nije povređena u ovoj nesreći, dok je muškarac preminuo – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Uviđaj na licu mesta obavila je policija i pripadnici Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, koje je naredilo obdukciju tela, pa je ono poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti vozača. Pretpostavlja se da je smrt nastupila i pre nego što je auto udarilo u stub.

ISTE NESREĆE

Skoro identična nesreća dogodila se sredinom jula u Kikindi kada je vozač (75) iz Novog Sada preminuo vozeći automobil Ulicom Žarka Zrenjanina. Njemu je pozlilo tokom vožnje, pa je izgubio kontrolu nad vozilom koje je potom udarilo u drvo. Na mestu suvozača bila je njegova supruga koja nije povređena, jer je vozač, ipak, uspeo da značajno uspori vožnju.

Pre tri godine, u ovakvoj saobraćajnoj nesreći stradao je meštanin Nakova, kada mu je rano ujutro pozlilo u Glavnoj ulici, pa je autom “reno laguna” sleteo s puta i udario u drvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić