NIKOLA JOŠ U KOMI: Najnovije informacije o stanju mladića koji su posle masakra u Duboni doživeli filmsku nesreću

S. J. M.

07. 08. 2023. u 11:48

MLADIĆI Marko Stevanović (20) i Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja, koji su u sredu uveče imali težak saobraćajni udes, mnogo su bolje i danas izlaze iz smederevske bolnice. Njihov drug Nikola Mitrović (18), koji je te večeri vozio automobil, kako saznajemo, i dalje je u komi. On je te noći bio prevezen u Urgentni centar u Beogradu, da bi ga posle prebacili na VMA. Stanje mu je već nekoliko dana nepromenjeno.

НИКОЛА ЈОШ У КОМИ: Најновије информације о стању младића који су после масакра у Дубони доживели филмску несрећу

Foto: V. Danilov

Markova majka Mihajla Stevanović kaže nam da su njen sin i Jovan srećom dobro, kako je moglo biti.

- Marko je na kraju prilično ugruvan, ima jake bolove u kuku, ali ništa nije slomio. Pije lekove protiv bolova. Uradili su mu u bolnici svu dijagnostiku, skenere i rendgene i sve je u redu. Sad već može polako i da se oslanja na noge i hoda, ali treba da miruje i da se potpuno oporavi - kaže nam Mihajla.

- Jovan ima deset kopči na leđima na plećki. To ga je staklo iseklo prilikom udesa. Operisana mu je ruka koju je slomio i biće i on dobro. Za Nikolu nemamo informacija.

Mihajla nam kaže da su Marko i Jovan i dalje potreseni zbog udesa, žao im je Nikole i svaki dan pitaju za njega.

Ovi mladići su imali udes u sredu oko 22.30 časova na putu između obližnjih sela Drugovac‒Budljević. Kako u Malom Orašju mladi nemaju gde da izađu, oni su se to veče družili kod seoske škole i onda otišli u Drugovac da se nađu sa prijateljima. Po povratku kući Nikola Mitrović, koji je vozio, nekako je izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u betonsku banderu kraj puta.

Vozilo se skroz bilo savilo oko nje. On je tad teško povređen i bio je bez svesti kada je stigla i Hitna pomoć, pa su ga izvukli iz kola i prevezli u bolnicu. Stevanović i Ranković su uspeli sami da izađu.

Inače, Jovan Ranković i Nikola Mitrović su 4. maja preživeli masakr, kada je Uroš Blažić iz Dubone u tom selu i Orašju ubio devetoro, a ranio 12 ljudi, mahom mladih. Oni su tada u Blažićevoj mahnitoj pucnjavi teško ranjeni, ali su uspeli da se oporave i sada su tri mesesca kasnije imali saobraćajnu nesreću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!