DRUGOVI JOŠ OD OSNOVNE ŠKOLE: Zagrljeni na slici - Ovo su mladići koji su se utopili na Adi Ciganliji

Novosti onlajn

07. 06. 2023. u 17:00

MILAN Stevanović, učenik srednje škole iz Zemuna, i Stefan Č. učenik srednje škole u Železniku, utopili su se juče na Adi Ciganliji. Kako saznajemo, ova dvojica mladića bili su drugari još iz osnovne škole. Prilikom upisa srednje putevi su im se razdvojili, pa je jedan otišao u Železnik, a drugi u Zemun.

ДРУГОВИ ЈОШ ОД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ: Загрљени на слици - Ово су младићи који су се утопили на Ади Циганлији

Foto: Privatna arhiva

Na fotografiji koju smo dobili od porodice jednog od mladića, dvojica momaka na proslavi mature u osnovnoj školi pozirali su zagrljeno. 

Foto: Privatna arhiva

Kako je ranije saopšteno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.

Prethodno je policiji juče oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale. Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

APEL MUP-a NAKON TRAGEDIJE

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da pre početka kupališne sezone ne koriste kupališta, kao i da kada sezona počne ne koriste divlje plaže, izjavio je danas komandir ronilačkog voda Žandarmerije Marko Mladenović.

- Apelujemo na građane da pre početka kupališne sezone ne koriste kupališta, kao i da se od trenutka kada sezona otpočne i kada počnu da rade spasilačke službe, isključivo kupaju na uređenim kupalištima, da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod dejstvom alkohola - upozorio je Mladenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!