OGLASIO SE MUP O TRAGEDIJI U NOVOM SADU: Mladi policajac se upucao tokom obuke - kolege pokušale da ga reanimiraju, ali uzalud

Novosti online

23. 01. 2023. u 13:51

DVADESETJEDNOGODIŠNjI polaznik Centra za osnovnu policijsku obuku iz okoline Beograda tragično je danas, nesrećnim slučajem, izgubio život tokom obuke gađanja u Novom Sadu.

ОГЛАСИО СЕ МУП О ТРАГЕДИЈИ У НОВОМ САДУ: Млади полицајац се упуцао током обуке - колеге покушале да га реанимирају, али узалуд

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/MUP

Iz policije su saopštili da su kolege i ekipa Hitne pomoći odmah pokušali da ga reanimiraju, ali nažalost mladi polaznik je podlegao povredama.

Na licu mesta uviđaj obavljaju pripadnici Policijske uprave Novi Sad i Višeg javnog tužilaštva, piše u saopštenju MUP.

BONUS VIDEO: KOMŠINICA O UŽASU NA BEŽANIJI - "Kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost