BIO JE DETE ZA PRIMER: Prosvetni radnici i učenici škole u koju je išao David M. zanemeli kada su čuli tragičnu vest

Novosti online

16. 01. 2023. u 23:00

MAJKA jednog učenika škole koji je poznavao David M. i voleo je da se druži sa njim kroz suze je kratko rekla da je bio dete za primer.

БИО ЈЕ ДЕТЕ ЗА ПРИМЕР: Просветни радници и ученици школе у коју је ишао Давид М. занемели када су чули трагичну вест

Foto AP

- Jako je strašno i tragično to što se desilo. On je bio izuzetno drag i dobar dečak, lepo vaspitan i dobar drugar. Učenici su ga voleli, nastavnicima je bio drag... Velika je to tragedija. Svi smo zatečeni i užasnuti. Veliko je to zlo. Gledamo sada da utešimo decu koja tuguju za drugarom jer ih je strašna vest zatekla na samom početku drugog polugodišta. Nema više njihovog drugara u klupi – kažu za „Blic“ zaposleni u školi.

Majka jednog učenika škole koji je poznavao David M. i voleo je da se druži sa njim kroz suze je kratko rekla da je bio dete za primer.

- Ne samo moje dete, već su ga volela sva deca. Ne mogu da se smirim i osećam ogromnu bol. Ne daj bože nikome...

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju oko 17 časova na Bezdanskom putu kada je vozeći "piat punto" na dečaka Davida M. naleteo Andrej G. (24) iz Bezdana. Vozač je pobegao sa mesta nesreće. Dečak je oko 18 časova preminuo u bolnici od posledica povreda, a Andrej G. se sam predao policiji oko pet sati kasnije, oko 22 sata.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri