SOMBORCI SLOMLJENI OD BOLA ZBOG POGIBIJE MALOG DAVIDA (14): "Još ga vidim nasmejanog, kako stoji i maše mi"

Novosti online

16. 01. 2023. u 20:02

ZA četrnaestogodišnjim Davidom M. iz Sombora plaču i sugrađani koji ga nisu poznavali. Somborci saosećaju sa porodicom i poručuju da svi koji sedaju za volan moraju dobro da razmisle u kavom stanju to čine i da li su sposobni za bezbednu vožnju.

СОМБОРЦИ СЛОМЉЕНИ ОД БОЛА ЗБОГ ПОГИБИЈЕ МАЛОГ ДАВИДА (14): Још га видим насмејаног, како стоји и маше ми

Foto J.Bekić

David M. je prema rečima komšija iz Bezdanske ulice živeo sa majkom. Bio je jedinac. Na istom placu u kući pored žive njegovi baka i deka.

- Svi smo u šoku i jako nam je teško zbog dečaka. Dobro, kulturno i lepo vaspitano dete, za poželeti. Nasmejan je uvek bio. Pre neki dan je stajao na putu uz bicikl i mahnuo mi je uz osmeh i sada ga vidim nasmejanog i teško mi je da poverujem da ga više nema. Poznajem porodicu, zaista divni ljudi, skromni. Deda vozi "tamić", uvek se svi kulturno jave. Od njih sam kupio plac – kaže komšija iz Bezdanske ulice, piše Blic.

Prema rečima drugih komšija dečak je nastradao gotovo pred svojom kućom, dok koliko znaju, čovek za kog pojedinci tvrde da je bio njegov otac, a drugi kažu da mu je bio očuh, je poginuo pre nekoliko godina u nesreći koja se dogodilo oko 300 metara dalje, kod silosa.

I drugi meštani imaju slična saznanja i kažu da je tužna sudbina dečaka, jer je pre par godina ostao bez čoveka kog je gledao kao na rođenog oca.

- Dečaka sam često viđao na biciklu. Moram reći da je Bezdanski put kao pista na kojoj jure vozila. Čuo sam da je nastradalo dete bilo učenik Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“, i da je pohađao sedmi razred. Škola je od njegove kuće udaljena oko tri kilometra. Bio je pažljivo i poslušno dete. Svi smo tužni. Ovo je velika tragedija – kaže Somborac.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)