OVO SU MLADIĆI IZ SRBIJE KOJI SU POGINULI U NEMAČKOJ: Prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama, poginuli u direktnom sudaru

Novosti online

10. 09. 2022. u 17:18

MLADIĆI Dženis H. iz Tutina i Feizal M. iz Sjenice poginuli su u stravičnom udesu koji se dogodio u blizini Hanovera u Nemačkoj, kada je "golf" u kome su bili sa dvojicom državljana Turske udario u "mercedes" u kome se nalazila porodica.

ОВО СУ МЛАДИЋИ ИЗ СРБИЈЕ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ У НЕМАЧКОЈ: Пријатељи се опраштају на друштвеним мрежама, погинули у директном судару

Foto: Fejsbuk

Prijatelji stradalih mladića na društvenim mrežama objavili su njihove fotografije i obavestili najmilije da su stradali.

Stravična nesreća, kako prenosi Bild, dogodila se u sredu uveče u 19.25 časova.

- Dvojica mladića koja su imala 17 i 19 godina na mestu su ostala mrtva, a jedan je umro dan kasnije u bolnici. Vozač "golfa" koji je imao samo 20 godina preminuo je u petak - saopštila je nemačka policija.

Do nesreće je, kako izveštavaju nemački mediji, došlo kada je "golf" sa mladićima iz Srbije i Turske iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u "mercedes".

- Baka (73), deka (76) i majka (37) teško su povređeni, dok su otac (43) i ćerka (2) zadobili samo lakše povrede - navodi Bild i dodaje:

- Scena na mestu nesreće bila je jeziva, krhotine stakla razletele su se po putu, plastični i metalni delovi automobila bili su svuda rasuti. Golf je bukvalno bio zaglavljen u mercedesu.

Na mesto nesreće poslata su čak tri spasilačka helikoptera, šest vozila hitne pomoći i 100 vatrogasaca.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Zvornika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe