NASTRADAO KAD SE VRAĆAO SA POSLA Otac poginulog mladića iz sela pored Užica: "Kuća mi je zavijena u crno"

Novosti online

03. 07. 2022. u 20:22

M. J. (31) nastradao je u subotu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Ribaševina kod Užica kad je ispao sa traktora koji se prevrnuo.

НАСТРАДАО КАД СЕ ВРАЋАО СА ПОСЛА Отац погинулог младића из села поред Ужица: Кућа ми је завијена у црно

Foto: Ognjen Matavulj

Nesreća se dogodila u subotu uveče, kad je Jevtović izgubio kontrolu nad vozilom, prevrnuo se i od zadobijenih povreda nastradao na licu mesta.

- Mladić se vraćao sa posla kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Prolaznici su videli prevrnut traktor i pozvali pomoć, ali njemu, nažalost, spasa nije bilo, ostao je na mestu mrtav.

Otac stradalog mladića za Kurir je naveo da je njegov sin navodno stradao zbog flašice soka.

- Marko je krenuo ka kući sa posla, a koliko sam čuo, sumnja se da mu je ispala flašica soka dok je vozio, te se sagao da je dohvati - priča očajni otac i dodaje:

- U tom momentu izgubio je kontrolu nad vozilom, koje je izletelo sa puta i prevrnulo se. U prevrtanju je on ispao iz traktora i direktno udario glavom u hrast. Rekli su mi da je taj udarac bio fatalan i da je nakon toga umro. Katastrofa, kuća mi je zavijena u crno - objasnio je otac poginulog mladića.

Kako je rekao, Marko je imao i brata blizanca.

- Nisam u stanju da govorim od bola. Kada su mi javili da mi je sin stradao, otišao sam do tog mesta. Prizor je bio užasan, traktor prevrnut skroz, točkovi u vazduhu - naveo je otac.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!