NASTRADAO KAD SE VRAĆAO SA POSLA Otac poginulog mladića iz sela pored Užica: "Kuća mi je zavijena u crno"

Novosti online

03. 07. 2022. u 20:22

M. J. (31) nastradao je u subotu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Ribaševina kod Užica kad je ispao sa traktora koji se prevrnuo.

НАСТРАДАО КАД СЕ ВРАЋАО СА ПОСЛА Отац погинулог младића из села поред Ужица: Кућа ми је завијена у црно

Foto: Ognjen Matavulj

Nesreća se dogodila u subotu uveče, kad je Jevtović izgubio kontrolu nad vozilom, prevrnuo se i od zadobijenih povreda nastradao na licu mesta.

- Mladić se vraćao sa posla kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Prolaznici su videli prevrnut traktor i pozvali pomoć, ali njemu, nažalost, spasa nije bilo, ostao je na mestu mrtav.

Otac stradalog mladića za Kurir je naveo da je njegov sin navodno stradao zbog flašice soka.

- Marko je krenuo ka kući sa posla, a koliko sam čuo, sumnja se da mu je ispala flašica soka dok je vozio, te se sagao da je dohvati - priča očajni otac i dodaje:

- U tom momentu izgubio je kontrolu nad vozilom, koje je izletelo sa puta i prevrnulo se. U prevrtanju je on ispao iz traktora i direktno udario glavom u hrast. Rekli su mi da je taj udarac bio fatalan i da je nakon toga umro. Katastrofa, kuća mi je zavijena u crno - objasnio je otac poginulog mladića.

Kako je rekao, Marko je imao i brata blizanca.

- Nisam u stanju da govorim od bola. Kada su mi javili da mi je sin stradao, otišao sam do tog mesta. Prizor je bio užasan, traktor prevrnut skroz, točkovi u vazduhu - naveo je otac.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)