DETALJI TEŠKE NESREĆE U NIŠU: Muškarac ima prelom butne kosti, sestra učesnice "Zadruge" zadržana u Klinici (FOTO/VIDEO)

J. Ćosin

08. 05. 2022. u 10:21

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se rano jutros dogodila u Dušanovoj ulici u Nišu, kada je "audi" kruševačkih tablica, krećući se velikom brzinom, udario u taksi, a zatim se zabio u prodavnicu, povređeno je pet osoba.

ДЕТАЉИ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ У НИШУ: Мушкарац има прелом бутне кости, сестра учеснице Задруге задржана у Клиници (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Od njih petoro troje je pregledano u bolnici i pušteni su kući.

Dvoje pacijenata je zadržano na Klinici za ortopediju.

Muškarac M. Z. ima prelom butne kosti i palačne kosti na levoj ruci, i biće operisan kada se steknu uslovi.

Foto: J. Ćosin

Devojka koja je povređena u nesreći, sestra učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, ima prelom desne nadlaktice, ali nema indikacija za operaciju. 

Prema tvrdnjama očevidaca, auto je leteo Dušanovom ulicom brzinom većom od sto kilometara.

– Prešao je u suprotnu traku, taksista je za dlaku izbegao direktan sudar jer je pobegao skroz desno uz trotoar ali ga je vozač "audija" ipak zakačio. Vozač „audija“ je nastavio da se kreće velikom brzinom, umalo je pogazio grupu devojaka koje su stajale ispred kafića, a zatim je potpuno izgubio kontrolu nad automobilom i udario u ulaz prodavnice – priča jedan od očevidaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POŽAR NA VRAČARU: Ima povređenih, Hitna na terenu