NEMA TRAGOVA NASILNE SMRTI: Ništa ne ukazuje na to da je žena u Vlasotincu ubijena

I. M.

06. 04. 2022. u 14:00

PREMA dosadašnjim informacijama iz izvora bliskih istrazi, ništa ne ukazuje na to da je tridesetjednogodišnja žena čije je telo pronađeno u jednoj porodičnoj kući u Vlasotincu ubijena.

НЕМА ТРАГОВА НАСИЛНЕ СМРТИ: Ништа не указује на то да је жена у Власотинцу убијена

foto: I.Mitić

Leš je poslat na obdukciju i tek posle tih rezultata nadležno tužilaštvo će moći da se izjasni pod kojim okolnostima je ova mlada žena, iz Donje Lokošnice kod Leskovca, izgubila život.

Ona je stanovala u iznajmljenoj porodičnoj kući u Vlasotincu sa emotivnim partnerom, inače državljaninom Severne Makedonije. Za njim policija intenzivno traga ali, kako nezvanično saznajemo, on nije osumnjičen za bilo koje krivično delo, već je potraga u toku radi prikupljanja dodatnih informacija o ovom slučaju.

Nezvanično saznajemo da na telu nesrećne žene nema tragova nasilja niti bilo čega što bi moglo da ukaže na to da je reč o nasilnoj smrti. Leš je navodno pronađen na krevetu, prekriven ćebetom, dok je na telu i posteljini bilo tragova krvi.

Mrtvu ženu je, prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, pronašao vlasnik iznajmljenog stana, u utorak oko 22 časa, a posle prijave komšija da preminulu i njenog partnera nisu videli nedelju dana. Zato se ne isključuje ni mogućnost da je ona preminula mnogo ranije u odnosu na vreme kada je pronađena.

S obzirom na to da mrtvozornik nije mogao da se izjasni o uzroku smrti, telo ženo je poslato na obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri