TEŠKO POVREĐENOJ ANASTASIJI POTREBNA POMOĆ: Prijatelji mlade balerine uputili hitan apel (FOTO)

Novosti online

14. 02. 2022. u 16:00

NA društvenim mrežama pojavio se apel za dobrovoljno davanje krvi za Anastasiju Jocev, devojku koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko ponoći, kod Vladimirovca.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕНОЈ АНАСТАСИЈИ ПОТРЕБНА ПОМОЋ: Пријатељи младе балерине упутили хитан апел (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Kako nam je rečeno iz pančevačke bolnice, gde se ona nalazi, devojka je u veoma teškom stanju i lekari se i dalje bore za njen život.

Na društvenim mrežama njeni prijatelji apeluju na sve koji žele da pomognu i daju krv za Anastasijin oporavak, bilo gde se oni nalaze.

- Molimo za pomoć za jednu mladu devojku Anastasiju Jocev iz Alibunara, koja je nedavno završila srednju baletsku školu, doživela je saobraćajnu nesreću i teško je povređena. Možete dati krv u ponedeljak u Institutu za transfuziju krvi Novi Sad u Novom Sadu 07-19h - navodi se na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, u stravičnom sudaru automobila i traktora, koji se dogodio u subotu na nedelju, oko ponoći, na ulazu u južnobanatsku varošicu Alibunar, na licu mesta je poginuo mladi advokat iz tog mesta Zoran A. (32), dok je njegov prijatelj Vladimir M. (40) podlegao povredama na putu do bolnice u Pančevu. 

BONUS VIDEO - KOMEMORACIJA SNEŽANE PANTIĆ: Srbija se oprostila od karate legende

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)