BRAT OBEŠENOG DEČAKA NESTAO PROŠLE GODINE: Ovo nije prva nesreća koja je zadesila porodicu iz Donjeg Dobrića

V. M.

19. 11. 2021. u 08:15

BRAT dvanaestogodišnjeg dečaka iz Donjeg Dobrića kod Loznice, koji se sinoć obesio u nedovršenom potkrovlju porodične kuće, prošle godine je digao celu Srbiju na noge kada je nestao, da bi posle dva dana bio pronađen u seniku.

БРАТ ОБЕШЕНОГ ДЕЧАКА НЕСТАО ПРОШЛЕ ГОДИНЕ: Ово није прва несрећа која је задесила породицу из Доњег Добрића

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija/V. M.

Dečak I. N. koji je juče nastradao se kao i obično vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potkrovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen. Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce odmah da mi iskoči - rekla je dečakova majka D. N.

Komšije su čule jauke i pozvale Hitnu pomoć, čiji su lekari više od pola sata bezuspešno pokušavali da reanimiraju dečaka.

Zbog brata strepela cela Srbija

Brat nesrećnog dečaka je prošle godine nestao kada se vraćao iz dedine kuće, kod kog je bio sa bratom i sestrama.

Foto: V.M.

Čitavu noć su meštani i policija pretraživali napuštene kuće, staje i druga zdanja u okolini, dok je Srbija strepela za njegovu sudbinu.

On je pronađen desetak metara iza kuće, u balama sena gde je spavao, promrzao i gladan. Po svoj prilici ostao je dobro sakriven i od ekipa koje su pretraživale teren.

Navodno, dečak je i ranije nestajao. Tako se navodi da je jednom prilikom zatečen kako spava na dedinom čardaku, kada su ga jedva probudili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)